vidare till tv.nu

Fem killar i veckan UK
Fem killar i veckan UK

United Kingdom

Några brittiska singeltjejer har valt ut fem kärlekstörstande killar var. Killarna flyttar rakt in i tjejens hem under en vecka – alla på en och samma gång. Förutom att vinna tjejens hjärta, ska killarna även få godkänt av vänner och familj. Varje dag bestämmer tjejen vem av killarna som måste åka hem tills bara den rätte är kvar.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  , S1:A1

  Amy letar efter en ny kille och det är viktigt att han är äventyrlig. Solkyssta surfaren Trystan, singer-songwritern Scott, stuntmannen Michael, bedrägeriutredaren Christian och outsidern Glenn flyttar alla in hos henne i hopp om att vara den rätte.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  , S1:A2

  Fem killar flyttar in hos Kellie från Burnley och under en vecka gör de allt för att vinna hennes hjärta. Det osar testosteron och kemin dem emellan går inte att missa. Extra kryddig blir stämningen när det bjuds på take away-middag.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  , S1:A3

  Hope har jamaikanskt ursprung, men när det gäller karlar föredrar hon de keltiska. Sagt och gjort, fem rödhåriga killar flyttar in hos henne och de har en vecka på sig att lära känna varandra. Kommer någon av dem få stanna?

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  , S1:A4

  Efter att ha förlorat sin man för åtta år sedan är Susan redo att hitta kärleken igen. Fem potentiella friare flyttar in hos henne och det blir en intensiv vecka där killarna får visa och prova på både bakning och tantrisk massage.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  , S1:A5

  Den 33-åriga singeln Nina lägger stor vikt vid utseende och det första intrycket är a och o i hennes jakt på den rätta killen. Det blir en tuff uppgift för de fem inbjudna firarna att passa in i Ninas fläckfria och perfekt designade hem.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer