vidare till tv.nu
Gåsmamman

Gåsmamman

Säsong 4 har premiär den 7 november på C More! När säsong fyra tar vid vaknar Sonja upp efter sex månader i koma till en värld som har gått vidare utan henne, och en kropp hon inte känner igen. Samtidigt inser hon att den colombianska kartellen har satt ett pris på hennes huvud.

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
 • Säsong 4
 • Avsnitt 1
  , S4:A1

  Säsongsstart. Sonja vaknar på sjukhus efter sex månader i koma. Hennes familj är splittrad och hennes kropp i stort behov av rehabilitering. Samtidigt som hon inser att hennes säkerhet är i fara inleder Emil ett samarbete med den amerikanska polisen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  , S4:A2

  Sonja håller sig gömd hos Lukas och har kommit på vem som sköt henne. När ytterligare hot uppenbarar sig tar Sonja och Lukas hjälp av Barry för att försöka lösa situationen, men deras plan går i stöpet och de hamnar i stället ännu mer i knipa.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  , S4:A3

  För att kunna betala av sin skuld besöker Sonja och Barry gåsfarmen och startar upp familjeföretaget igen. Kattis blir överfallen, Emil försöker pressa Gustav till att spionera på Sonja och Linus får ett oväntat jobberbjudande.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  , S4:A4

  Familjen Ek är samlad hemma hos Klara för att visa för socialen att Linus kan flytta hem igen men en ovälkommen besökare sätter käppar i hjulet. Linus får veta att Tanja inte är den han tror att hon är och Nina visar sig ha änglavakt.

  TV4 Play