vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Hide and seek

...

Underhållning

Jocke och Jonna bjuder in 24 av våra största influencers till ett nedlagt mentalsjukhus för att tävla i Sveriges läskigaste kurragömma.

Streama Hide and seek

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Underhållning, S2:A1

  De första sex tävlande checkar in på det nedlagda mentalsjukhuset för att leka kurragömma - men har de nerverna som krävs?

  Discovery+
 • Avsnitt 2
  Underhållning, S2:A2

  Sex nya deltagare ger sig in i tävlingen för att gömma sig för Jocke och Jonna. Trånga utrymmen eller bilda pakt med andra deltagare - vilket är det vinnande konceptet?

  Discovery+
 • Avsnitt 3
  Underhållning, S2:A3

  Att leka kurragömma i ett nedlagt mentalsjukhus kan skrämma slag på vem som helst - men finns det gömställen som inte ens sjukhusets patienter känner till?

  Discovery+
 • Avsnitt 4
  Underhållning, S2:A4

  De sista platserna till semifinalen ska utses och deltagarnas gömställen blir bara svårare och svårare att hitta för Jocke och Jonna.

  Discovery+
 • Avsnitt 5
  Underhållning, S2:A5

  I första semifinalen öppnas en ny våning med nya möjligheter och nya vrår - gömställen som är så bra att deltagarna blir osams om vem som ska få plats.

  Discovery+
 • Avsnitt 6
  Underhållning, S2:A6

  Andra semifinalen är här och det är sista chansen att knipa en plats till finalen. Men hur mycket handlar om tur och hur mycket handlar om skicklighet?

  Discovery+
 • Avsnitt 7
  Underhållning, S2:A7

  Dags för final och nu är det vinna eller försvinna, vilket får deltagarna att använda både uppfinningsrika och nya metoder för att själva bli hittade sist. Men lyckas de?

  Discovery+
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy