vidare till tv.nu
Kontoret

Kontoret

Kontoret är en svensk komediserie. På Svensk kontorshygien AB i Upplands Väsby är allt som vanligt. Ove Sundberg är fortfarande chef, även om han gör allt annat än att leda verksamheten framåt.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  , S1:A1

  Seriestart. Kontorschefen Ove Sundberg får i uppdrag av ägarna att skära ner på kostnaderna och måste sparka en anställd. Valet står mellan den tråkiga Lennart och den trevliga Janne och för Ove är det inget svårt val. Men LAS sätter käppar i hjulet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  , S1:A2

  Personalen ska gå på AW men Ove är inte tillfrågad och när han får reda på det försöker han luska ut orsaken. Viking anser att det behövs regler för hur man ska hantera kaffekopparna och tar sig an uppgiften genom att märka upp alla koppar med namn.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  , S1:A3

  Kontoret gästas av en jämställdhetsföreläsare och Ove som anser att han har bra koll på jämställdhet hjälper till under föreläsningen. Therese bråkar med sin kille och Erik gör allt för att trösta henne.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  , S1:A4

  Det är dags för frågesport och Oves gamla studentkompis Boström som arbetar på SKH:s huvudkontor kommer på besök. Viking och Örjan ansvarar för frågorna men deras frågor går inte hem hos de övriga deltagarna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  , S1:A5

  Ove ska ha utvecklingssamtal med personalen och han ser sig själv som en pappa åt alla men blir lite för privat. Erik och Therese hittar en fantasyroman som Viking skrivit i hans dator. Erik skriver ut alstret men det hamnar på villovägar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  , S1:A6

  Ove har lovat att ordna en avskedsfest för en anställd som gått i pension, något han helt glömt bort och nu försöker han få Therese att lösa det. Viking upptäcker att alla på kontoret förutom han och Ove är medlemmar i en hemlig facebookgrupp.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  , S1:A7

  Ove ska till Linköpings universitet och föreläsa. Dessvärre krockar föreläsningen med ett möte gällande besparingar på kontoret med hans chef. Viking upptäcker att man går miste om många saker när man inte äter lunch med kollegorna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  , S1:A8

  Säsongsavslutning. Ove försöker få upp sin lön vilket slutar med att han blir av med jobbet. Nu måste han försöka få tillbaka det utan att tappa ansiktet. Det är också dags för fest på kontoret och frågan är om man ska bjuda in städerskan eller inte.

  TV4 Play