vidare till tv.nu

Kriminalare

Kvinnor som mördar

2020 • Säsong 1, Avsnitt 3

En sommardag 2003 är en ung pappa på väg att hämta sin ettåriga dotter - men han får aldrig hålla henne i armarna, då han skjuts på nära håll av sin egen svärmor.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Kriminalare, S1:A1

  En kall novembermorgon 1999 gör en hemsjuksköterska en otäck upptäckt på ett vårdhem i Søndersø utanför Odense: En man ligger på badrumsgolvet med halsen avskuren.

  Viaplay
 • Avsnitt 2
  Kriminalare, S1:A2

  År 1999, i ett lugnt område gräver polisen upp en lemlästad död man. En barndomsvän till mördaren upptäcker hur hennes väns olyckliga barndom drev henne till att begå flera mord.

  Viaplay
 • Avsnitt 3
  Kriminalare, S1:A3

  En sommardag 2003 är en ung pappa på väg att hämta sin ettåriga dotter - men han får aldrig hålla henne i armarna, då han skjuts på nära håll av sin egen svärmor.

  Viaplay
 • Avsnitt 4
  Kriminalare, S1:A4

  1992 hittar polisen en far mördad i hans hem i Aalborg. Även om polisen misstänker mannens före detta fru och hennes nya partner, förblir fallet olöst i tio år, tills frun slår till igen.

  Viaplay
 • Avsnitt 5
  Kriminalare, S1:A5

  En kall novemberkväll 2015 kämpar personalen för att rädda flera patienters liv på Nykøbing Falster Hospital. Dagen därpå arresteras en ung sjuksköterska under misstanke om att ha dödat patienter.

  Viaplay
 • Avsnitt 6
  Kriminalare, S1:A6

  År 2012 blev en medelålders man plötsligt akut sjuk. Han hamnade på sjukhus, varpå han senare dog. Tre år senare blev han en del av en av de mest spektakulära mordutredningarna i Danmark.

  Viaplay

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer