vidare till tv.nu

Underhållning

Love Island US
Love Island USA

USA • 1 min • Säsong 3, Avsnitt 9

Efter ett par emotionella dagar i villan får deltagarna en chans att slappna av och ha kul i en ny utmaning. Den här gången handlar det om att glida bra. Efter några viktiga konversationer är det dags för parceremoni där Arielle är med.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1
  Underhållning, S3:A1

  Säsongsstart. Kärlekssommaren i Love Island-villan drar igång med action på en gång när tjejerna droppar in. En efter en lär de känna varandra och gör sig redo för att välja ut någon av killarna att dela säng med för några dagar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Underhållning, S3:A2

  Två nya tjejer har landat i villan. De ödslar ingen tid och sätter sig med de andra tjejerna för att ta reda på hur läget är mellan dem och killarna. Det är dags för säsongens första utmaning, där deltagarnas pinsammaste hemligheter avslöjas.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Underhållning, S3:A3

  Paren spenderar sin tid med att lära känna varandra, och lista ut vad den andre känner. Trina och Jeremy får veta via ett sms att de ska få gå på dejt utanför villan. Tillsammans beger de sig ut för att åka rullskridskor i solen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Underhållning, S3:A4

  Den nya tjejen Aimee träffar de andra deltagarna och ställs till svars inför tjejerna om varför hon valt de killar som hon gick på dejt med. Alla deltagarna utmanas i tävlingen Babewatch, som i mångt och mycket går ut på att hångla.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Underhållning, S3:A5

  Deltagarna får sällskap av en ny kille, den personliga tränaren Isaiah, som genast får tjejernas uppmärksamhet. Dagens utmaning handlar om kyssar, och deltagarna behöver gissa vem av dem som är bäst och sämst på att kyssas.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Underhållning, S3:A6

  Vi bjuds på exklusiva klipp från kärleksäventyret i villan. Kyra och Will kommer varandra närmare och är båda glada att få utnyttja det avskilda rummet. Cinco tycker att det kändes konstigt när Trina försökte kyssa honom.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Underhållning, S3:A7

  Efter gårdagens kyssutmaning har stämningen i huset förändrats. Cinco slits mellan Trina och Cashay, vem ska han välja? Beslutet blir inte enklare av att det dessutom kommit ett nytt bombnedslag i huset, den vackra Lei-Yen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  Underhållning, S3:A8

  Ryktet om Cinco och Trinas kyss sprids i villan, och nyheten tas inte emot väl av alla. Deltagarna får sms om nya dejter. På kvällen är det dags för en lek, som i vanlig love island-anda slutar i kyssar och diskussioner.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  Underhållning, S3:A9

  Efter ett par emotionella dagar i villan får deltagarna en chans att slappna av och ha kul i en ny utmaning. Den här gången handlar det om att glida bra. Efter några viktiga konversationer är det dags för parceremoni där Arielle är med.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10
  Underhållning, S3:A10

  Efter förlusten från den senaste parceremonin är deltagarna skakade. Som tur är kan de fylla tomrummet fort, för två nya killar är på väg in till villan. Kommer de få tjejernas uppmärksamhet, eller står de alla stadigt med sin partner?

  TV4 Play
 • Avsnitt 11
  Underhållning, S3:A11

  En ny parceremoni närmar sig med stora steg, och deltagarna slösar ingen tid inför den. De måste säkra sin partner och hens känslor, annars riskerar de att behöva lämna lyxvillan och chansen att ta hem kärleken, och såklart även pengarna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 12
  Underhållning, S3:A12

  Ännu en vecka har gått i huset och vi bjuds på roliga och exklusiva klipp från de senaste dagarna. Vad mer hände egentligen i mataffären, och vad har det skvallrats om mellan deltagarna? Häng med och få det allra bästa från veckan i huset.

  TV4 Play
 • Avsnitt 13
  Underhållning, S3:A13

  Efter parceremonin kvällen innan vill Florita få Korey att förstå hur hon känner. Olivia och Cashay går smider planer för att säkra deras respektive kille. Efter en runda av leken "Mr & Mrs" förstår deltagarna att de inte känner varandra så väl.

  TV4 Play
 • Avsnitt 14
  Underhållning, S3:A14

  Operation "hjärtattack" är en het snackis i villan efter att Cashay och Olivia bekänner sina känslor för Cinco och Will. Men kommer ord räcka för att fånga killarnas hjärta? Arielle Vandenberg dyker plötsligt upp i villan med chockerande nyheter.

  TV4 Play
 • Avsnitt 15
  Underhållning, S3:A15

  Efter en tuff natt ger deltagarna ändå allt i de stora "Love Island-spelen" där tjejerna ställs mot killarna i en rolig utmaning. Cinco slits mellan sin partner Trina, som han trivs med, och känslorna han inte kan förneka för Cashay.

  TV4 Play
 • Avsnitt 16
  Underhållning, S3:A16

  Spelplanen i villan ändras när det har blivit dags för några av deltagarna att bege sig till Casa amor. Det innebär fem nya tjejer och fem nya killar i villorna, och frågan är om de kommer lyckas få någon av de hopparade deltagarnas uppmärksamhet?

  TV4 Play
 • Avsnitt 17
  Underhållning, S3:A17

  Både Casa amor och Love Island-villan är fulla av heta singlar och heta känslor. Deltagarna är sugna på att lära känna de nya tjejerna och killarna och flera överväger att vänstra lite. Villorna ställs mot varandra i en utmanande lek.

  TV4 Play
 • Avsnitt 18
  Underhållning, S3:A18

  Vi får en återblick av den minst sagt händelserika veckan i Casa amor och Love Island-villan. Hjärtan krossades och gränser korsades, men självklart fanns det även roliga och knäppa stunder som vi inte sett tidigare.

  TV4 Play
 • Avsnitt 19
  Underhållning, S3:A19

  Deltagarna har några avgörande konversationer inför parceremonin. Charlie satsar allt på Cashay, men hon har svårt att släppa Cinco. Shannon och Kyra känner att deras öde vilar i Josh och Wills händer. Isabel är osäker på Korey.

  TV4 Play
 • Avsnitt 20
  Underhållning, S3:A20

  Parceremonin efter Casa amor har rört upp känslor hos samtliga deltagare. Kyra har svårt att lita på Will efter hans bekännelser om händelserna i Casa amor. Cinco tar ett beslut och avslutar kärlekstriangeln han varit i.

  TV4 Play
 • Avsnitt 21
  Underhållning, S3:A21

  Deltagarna behöver muntras upp efter Casa amor och därför beger de sig till en kul utmaning där de får möjligheten att kyssa, fria till och kasta paj på de andra. Killarna skvallrar om de nya tjejerna och kvällens häng leder till bråk.

  TV4 Play
 • Avsnitt 22
  Underhållning, S3:A22

  Deltagarna släpper loss i utmaningen "Hearts on Fire" där de får strippa för varandra och se vem som får hög puls. Arielle Vandenberg återvänder för ytterligare en parceremoni som naturligtvis väcker känslor i villan. Tre nya tjejer anländer.

  TV4 Play
 • Avsnitt 23
  Underhållning, S3:A23

  Även om romansen mellan Olivia och Korey är rykande färsk, börjar Olivia oroa sig för den nya tjejen Bailey. Kyra gör det tydligt för de andra tjejerna om var de ska stå gällande relationen till Will. Något verkar konstigt mellan Cashay och Charlie.

  TV4 Play
 • Avsnitt 24
  Underhållning, S3:A24

  Det är dags för Love Island exclusive. En vecka har gått i huset och mycket har hänt. Nu bjuds vi på aldrig tidigare sedda klipp och roliga ögonblick, men också hemliga samtal deltagarna mellan.

  TV4 Play
 • Avsnitt 25
  Underhållning, S3:A25

  Shannon och Josh får ett sms - de ska på sin första officiella dejt. Korey ger lite extra uppmärksamhet till Bailey, vilket gör Olivia orolig. Charlie lär känna Alana och tar ett stort beslut gällande Cashay. Dessutom anländer två nya deltagare.

  TV4 Play
 • Avsnitt 26
  Underhållning, S3:A26

  Deltagarna spenderar kvällen med att lära känna de två nya killarna med kuddkrig och lyxiga choklader. En deltagare får ett sorgligt besked och lämnar villan. Charlie erkänner för Alana hur han känner för henne. Kommer han få det svar han hoppas på?

  TV4 Play
 • Avsnitt 27
  Underhållning, S3:A27

  Efter dejten med Andre börjar Olivia tvivla på Korey - något som välkomnas av Bailey. Panik sprids i villan när Korey får ett sms om en parceremoni. Cashay försöker prata allvar med Charlie som bara gör henne mer förvirrad.

  TV4 Play
 • Avsnitt 28
  Underhållning, S3:A28

  Efter parceremonin finns det mycket för deltagarna att reda ut med varandra. Snart är det även dags för en ny utmaning, i vilken deltagarna kommer att tävla mot varandra och tiden för att ta reda på vilket par som har bäst kommunikation.

  TV4 Play
 • Avsnitt 29
  Underhållning, S3:A29

  I en utmaning får deltagarna höra tittarnas åsikter om dem och deras förhållanden, och det leder till en hel del tvivel bland dem. Vet publiken någonting som de själva inte vet, eller är deras förhållanden så starkt som de själva tror?

  TV4 Play
 • Avsnitt 30
  Underhållning, S3:A30

  I Love Island exclusive får vi en återblick av den senaste tiden som gått och se bortplockade scener som vi inte tidigare sett. Vad mer hände egentligen i veckans utmaningar och mellan deltagarna?

  TV4 Play
 • Avsnitt 31
  Underhållning, S3:A31

  Deltagarna bjuds på en stor överraskning - det är familjedag i villan. Alla får en pratstund med sin familj på hemmaplan och inte ett öga är torrt. Det blir också ett tillfälle att äntligen få presentera sin partner och hoppas att de kommer överens.

  TV4 Play
 • Avsnitt 32
  Underhållning, S3:A32

  Kyra och Will försöker hantera att Kyras familj inte stöttar deras relation. Dagen efter får deltagarna ett sms - det är dags för en utmaning. Den här gången ska de ta reda på vilken person i huset vars feromoner de är mest attraherad av.

  TV4 Play
 • Avsnitt 33
  Underhållning, S3:A33

  Tiden i huset lider mot sitt slut, och deltagarna får spendera sina sista dagar med sin partner. På extravaganta och lyxiga dejter får de njuta av varandras sällskap. Kyra och Will beslutar sig för att ta sin relation till en ny nivå.

  TV4 Play
 • Avsnitt 34
  Underhållning, S3:A34

  Säsongsavslutning. Efter en rolig och intensiv tävling får tjejerna åka iväg för att köpa klänningar till kvällen. Då väntar nämligen den avgörande ceremonin där Arielle Vandenberg avslöjar vem som slutligen vunnit tittarnas hjärta och prispengarna.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer