vidare till tv.nu
Middag med mitt ex

Middag med mitt ex

Reality

Under en känsloladdad middag ställs frågorna som kräver sina svar. Här kommer ex-paren att träffas, ansikte mot ansikte och bli serverade tallrikar med heta frågor som skaver ända in till hjärtat av varje relation. Kanske har känslorna inte svalnat helt och det finns drömmar om en nystart. Officiell hashtag: #middagmedmittex

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Reality

  Emma och Louis blev blixtförälskade och det dröjde inte länge innan de flyttade ihop. Men den gemensamma vardagen visade sig vara för tuff och efter otaliga bråk valde Emma att avsluta relationen. Avsnitt 1 av 14.

 • Avsnitt 2
  Reality

  Kevin har aldrig kunnat släppa tanken på sin drömtjej Nathalie. Han känner att han inte var en bra pojkvän och vill nu bevisa för Nathalie att han mognat och är värd en andra chans. Avsnitt 2 av 14.

 • Avsnitt 3
  Reality

  Sara är Elias första kärlek och de var tillsammans i 4 år. Under förhållandet sårade de varandra djupt men har trots det aldrig slutat älska varandra. Nu vill de se om de kan lägga det förflutna bakom sig och börja om. Avsnitt 3 av 14.

 • Avsnitt 4
  Reality

  Susanne och Daniel var gifta i 8 år och har barn tillsammans. Men efter att Susanne blev sjuk och Daniel arbetat mycket hemifrån gick deras förhållande i kras. Nu vill Susanne ha svar på varför Daniel var otrogen mot henne. Avsnitt 4 av 14.

 • Avsnitt 5
  Reality

  Sanna och Sultan gjorde slut när Sanna började tvivla på Sultans känslor för henne. Men de har ändå inte lyckats släppa varandra helt. Nu vill Sanna få svar på vad Sultan egentligen känner och om de har en framtid tillsammans. Caique och Philips vänskap utvecklade sig snabbt till någonting mer. M...

 • Avsnitt 6
  Reality

  Trots att de älskar varandra har Elin och Wictors relation präglats av svartsjuka och konflikter. Nu är frågan om de kan lägga allt bakom sig och börja om på nytt. Efter att Vanessa och Felicias passionerade förhållande slutade i ett stort bråk har de knappt haft kontakt med varandra. Nu vill Van...

 • Avsnitt 7
  Reality

  Det var kärlek vid första ögonkastet när Erika träffade Robin och de var tillsammans i fem år. Men även fast förhållandet präglades av otrohet har Robin aldrig slutat älska Erika. Avsnitt 7 av 14.

 • Avsnitt 8
  Reality

  Andrea var förälskad i Dogge, men Dogge var inte redo för ett riktigt förhållande och slutade därför att höra av sig. Nu vill han be om ursäkt för hur han behandlade henne. Avsnitt 8 av 14.

 • Avsnitt 9
  Reality

  Mattias var Isabellas första kärlek. Men livet kom emellan och paret bröt upp. Nadine var tillsammans med Nathalies kompis. Men det tog inte lång tid innan paret föll för varandra. Avsnitt 9 av 14.

 • Avsnitt 10
  Reality

  För Lisa och Emelie var det kärlek vid första ögonkastet. Men förhållande sprack på grund av otrohet och de har inte pratat sedan dess. För Liam är Isabella ett oavslutat kapitel. Avsnitt 10 av 14.

 • Avsnitt 11
  Reality

  Nobbe och Emelies förhållande tog slut när det visade sig att Nobbe varit otrogen flera gånger. Nu hoppas Nobbe på att få en sista chans att visa att han har förändrats. Avsnitt 11 av 14.

 • Avsnitt 12
  Reality

  Sofie och Jonathan var tillsammans i 5 år. När Sofie hamnade i en djup depression sattes stor press på deras relation och Jonathan valde till slut att avsluta förhållandet. Avsnitt 12 av 14.

 • Avsnitt 13
  Reality

  Trots att de älskar varandra har Johanna valt att lämna Kristoffer flera gånger. Sarah och Nikolas träffades på en fest och fattade snabbt tycke för varandra. Avsnitt 13 av 14.

 • Avsnitt 14
  Reality

  Michelle och Kevin träffades vid fel tidpunkt i livet. Trots att hon fortfarande var förälskad valde Michelle att göra slut, något hon har ångrat sedan dess.