vidare till tv.nu

Kriminalare, Drama

Power Book II: Ghost

2020

”Ghost” följer Tariq när han försöker balansera sin drogverksamhet, betyg, kärleksliv, och familj. För att undvika samma öde som sin pappa så måste han bli som han - men bättre.
Medverkande
 • Gianni Paolo
  Skådespelare
 • Mary J. Blige
  Skådespelare
 • Michael Rainey Jr.
  Skådespelare
 • Naturi Naughton
  Skådespelare

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Kriminalare, Drama, S1:A1

  När Tariq börjar sitt nya liv på Stansfield University så slits han mellan två världar: Att leva sitt liv som en vanlig student, eller att langa knark och rädda den familj han har kvar.

  Viaplay
 • Avsnitt 2
  Kriminalare, Drama, S1:A2

  Tariq försöker förstå vem James St. Patrick var för människorna i hans liv, hur det formade Tariqs egna liv, och hur minnena av James St. Patrick och Ghost definierar mannen Tariq vill bli.

  Viaplay
 • Avsnitt 3
  Kriminalare, Drama, S1:A3

  Tariq kämpar med sin mammas ökande advokatkostnader medan han hanterar det hårda Ivy League-livet.

  Viaplay
 • Avsnitt 4
  Kriminalare, Drama, S1:A4

  Efter att Monet gått med på att göra affärer med honom, så påbörjar Tariq sitt spel för att kontrollera drogmarknaden på universitetet. Samtidigt försöker han skydda sin och Monets inblandning.

  Viaplay
 • Avsnitt 5
  Kriminalare, Drama, S1:A5

  Det är Tariqs 18-årsdag, men det finns varken anledning eller tid att fira. Saxe ger honom information som kan förstöra Tashas fall.

  Viaplay
 • Avsnitt 6
  Kriminalare, Drama, S1:A6

  Tariq fruktar att han hamnat i en våldsam spiral med Cane för att han släppt in Brayden i deras affärer med familjen Tejada. Cane visar vilket pris som ska betalas för att hans namn nämnts.

  Viaplay
 • Avsnitt 7
  Kriminalare, Drama, S1:A7

  Det börjar hetta till på universitetet och Tariq försöker få relationen med Lauren att inte rinna ut i sanden. Eller är det Diana han vill ha?

  Viaplay
 • Avsnitt 8
  Kriminalare, Drama, S1:A8

  Tariq kan inte hjälpa det, men han känner sig utanför när föräldrar börjar välla in på universitetet för hemvändarhelgen på Stansfield.

  Viaplay
 • Avsnitt 9
  Kriminalare, Drama, S1:A9

  Efter frontalkollisionen av Tariqs världar under hemvändarhelgen, så är universitetet hett. Det orsakar problem när han försöker klara upp sina skulder.

  Viaplay
 • Avsnitt 10
  Kriminalare, Drama, S1:A10

  Tariq är desperat och kommer göra allt som krävs för att fria sin mamma. Eftersom han inte är i bästa läget med Monet, så är Tariq hårt pressad att hålla sitt löfte om att få ut Tasha från fängelset.

  Viaplay

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer