vidare till tv.nu

Sport

Reportage Allsvenskan

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1
  Sport, S3:A1

  Som en blixt från klar himmel blev världsstjärnan Marek Hamsik klar för Blåvitt och spel i Allsvenskan. Vi träffade mittfältaren i ett samtal om varför det blev IFK och vad han har för förväntningar på äventyret i Allsvenskan. Se hela Allsvenskan på discovery+.

  Discovery+
 • Avsnitt 2
  Sport, S3:A2

  Elfsborgs hemligheter under lupp. Discovery+ utsände Anders Andersson beger sig till Borås för att ta sig in under skinnet på laget som fotbollsexperterna glömde.

  Discovery+
 • Avsnitt 3
  Sport, S3:A3

  Förra årets poängkung Astrit Selmani om flytten till Hammarby, vinnarmentalitet och om varför han inte bryr sig om Bajens nya rivalitet till Malmö FF.

  Discovery+
 • Avsnitt 4
  Sport, S3:A4

  Svenska mästare i fjol. Men uttåg redan i gruppspelet av Svenska cupen och en knackig försäsong i övrigt har väckt frågetecken. Hur mår egentligen Malmö FF säsongen 2021?

  Discovery+
 • Avsnitt 5
  Sport, S3:A5

  Riksidrottsförbundets ordförande Björn Eriksson frågas ut om diskussionerna med regeringen och FHM, hur det statliga stödet ska fördelas och det ekonomiska bortfallet för allsvenska klubbar under corona.

  Discovery+
 • Avsnitt 6
  Sport, S3:A6

  Med flera tunga profilvärvningar inför säsongen har det nio år gamla epitetet Real Blåvitt börjat dyka upp igen. Men förväntningarna på ett stjärntätt IFK Göteborg anno 2021 spretar. Blir det flipp eller flopp?

  Discovery+
 • Avsnitt 7
  Sport, S3:A7

  Djurgårdens trupp har genomgått en stor renovering. Men trots flera tunga spelartapp och att elva nya har kommit in, har Stockholmsklubben imponerat under försäsongen. Lyckas man ta med sig formen in även i Allsvenskan?

  Discovery+
 • Avsnitt 8
  Sport, S3:A8

  Nykomlingen Halmstads BK har mängder av profilstarka och rutinerade spelare i årets trupp. Har det någonsin funnits en nykomling med så mycket allsvensk rutin i truppen?

  Discovery+
 • Avsnitt 9
  Sport, S3:A9

  Bartosz Grzelak tog över ett AIK i kris, lyckades rädda kontraktet och har nu fått möjligheten att sätta sin egen prägel på lag och spel. Hur långt kan AIK nå i år?

  Discovery+
 • Avsnitt 10
  Sport, S3:A10

  En dag vaknar Häckens målvakt Pontus Dahlberg upp med en ömmande axel. Efter att armen börjat svälla upp får han besked av sin läkare: Det kan röra sig om en blodpropp.

  Discovery+
 • Avsnitt 11
  Sport, S3:A11

  Rikard Norling i IFK Norrköping innebär ett nytt spelsätt. Discovery+ utsände Jens Fjellström beger sig till Östergötland för att känna på klubben med mycket nytt.

  Discovery+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer