vidare till tv.nu

The masked singer USA
The Masked Singer USA

USA • Säsong 5, Avsnitt 3

Stor förvirringen väntar när säsongens första wildcard dyker upp i samband med att grupp ett gör sig redo för att åter inta scenen. Juryn känner sig mer vilse än någonsin och det gäller för dem att spetsa öronen och se om rösterna går att känna igen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 4
 • Säsong 5
Säsong 5
 • Avsnitt 1
  , S5:A1

  Säsongsstart. Förväntningar är stora när de första deltagarna tar plats på scen. En efter en framför de varsin låt och flera imponerar stort på juryn. Det visar sig dock vara lättare sagt än gjort att klura ut vilka som döljer sig bakom maskerna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  , S5:A2

  Det har blivit dags för grupp två att göra entré i tävlingen och även de ska framföra varsitt nummer. Deltagarnas kostymer får juryn att tappa hakan men det gäller att inte enbart fokusera på utstyrslarna då ledtrådar kan dyka upp överallt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  , S5:A3

  Stor förvirringen väntar när säsongens första wildcard dyker upp i samband med att grupp ett gör sig redo för att åter inta scenen. Juryn känner sig mer vilse än någonsin och det gäller för dem att spetsa öronen och se om rösterna går att känna igen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  , S5:A4

  Ännu ett wildcard gör entré och i gruppen råder det blandade känslor. Deltagarna framför ytterligare en låt och det blir minst sagt svårt att inte svänga på höfterna. Samtidigt fortsätter juryn att vrida och vända på varje liten ledtråd.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  , S5:A5

  Gissningsdramatiken fortsätter och deltagarna tar sina nummer till en ny nivå när kampen om finalplatserna tätnar. Mitt i allt dyker ännu ett wildcard upp för att röra om i grytan och i juryn svämmar känslorna över.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  , S5:A6

  Konkurrensen tätnar i The Masked Singer USA och det visar sig att deltagarna är beredda att göra vad som helst för att behålla sin plats i rampljuset. För en av karaktärerna lider äventyret mot sitt slut och när masken tas av är juryn i chock.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  , S5:A7

  Spänningen är olidlig när resterande deltagare i grupp ett och två samlas för att göra upp i en rafflande battle. Innan kvällen är över kommer två av karaktärerna tvingas ta av sig masken, så det gäller att leverera på topp om man vill stanna kvar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  , S5:A8

  Än är det inte klart vilka deltagare från grupp ett och två som tar sig vidare i tävlingen. Rösterna ska in och juryn har en hel del kvar att fundera på. Börjar de kanske komma på vem som kan dölja sig bakom någon av maskerna?

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  , S5:A9

  Kvällen till ära har programledaren Nick Cannon laddat upp med minnesvärda höjdpunkter från säsongen. Skratt varvas med en och annan blooper och för den som har värmt upp stämbanden bjuds det på massor av välkända klassiker att sjunga med till.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10
  , S5:A10

  Nu är de bara sex maskerade sångare som är kvar i tävlingen. Och de sex tänker ge allt - och lite till - för att övertyga både tittare och jury om sin förträfflighet i sång och/eller charm...

  TV4 Play
 • Avsnitt 11
  , S5:A11

  Dramatiken tätnar när de enormt åtråvärda finalplatserna ska delas ut till våra maskerade sånghjältar. Fler än en deltagare kommer att behöva ta av sig masken nu och prestigekampen i panelen, om att gissa rätt, är hårdare än någonsin.

  TV4 Play
 • Avsnitt 12
  , S5:A12

  Säsongsavslutning. Tre vinstsugna och relativt skönsjungande masker möts i en sista hård fajt när det ska avgöras vem som får titulera sig vinnare av den här säsongens Masked Singer. Det bjuds även på sköna överraskningar och roliga tillbakablickar.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer