vidare till tv.nu
Träna med Sofia

Träna med Sofia

Sport, Hälsa

Träningsexperten Sofia Åhman visar smarta övningar som tränar hela kroppen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Sport, Hälsa, S1:A1

  Träna magen 1:7. Sets/repetitioner: 3x10. Bålstyrka och stabilitet är grunden till all annan träning, då alla rörelser utgår från bålen. Med starka bålmuskler och bra stabilitet kan du förbättra din hållning, slippa ryggont och minska risken att skada dig.

  SVT Play
 • Avsnitt 2
  Sport, Hälsa, S1:A2

  Träna magen 2:7. Sets/repetitioner: 3x10. Bålstyrka och stabilitet är grunden till all annan träning, då alla rörelser utgår från bålen. Med starka bålmuskler och bra stabilitet kan du förbättra din hållning, slippa ryggont och minska risken att skada dig.

  SVT Play
 • Avsnitt 3
  Sport, Hälsa, S1:A3

  Träna magen 3:7. Sets/repetitioner: 3x10. Bålstyrka och stabilitet är grunden till all annan träning, då alla rörelser utgår från bålen. Med starka bålmuskler och bra stabilitet kan du förbättra din hållning, slippa ryggont och minska risken att skada dig.

  SVT Play
 • Avsnitt 4
  Sport, Hälsa, S1:A4

  Träna magen 4:7. Sets/repetitioner: 3x10-15 sekunder per sida. Bålstyrka och stabilitet är grunden till all annan träning, då alla rörelser utgår från bålen. Med starka bålmuskler och bra stabilitet kan du förbättra din hållning, slippa ryggont och minska risken att skada dig.

  SVT Play
 • Avsnitt 5
  Sport, Hälsa, S1:A5

  Träna magen 5:7. Sets/repetitioner: 3x6. Bålstyrka och stabilitet är grunden till all annan träning, då alla rörelser utgår från bålen. Med starka bålmuskler och bra stabilitet kan du förbättra din hållning, slippa ryggont och minska risken att skada dig.

  SVT Play
 • Avsnitt 6
  Sport, Hälsa, S1:A6

  Träna magen 6:7. Sets/repetitioner: 3x10. Bålstyrka och stabilitet är grunden till all annan träning, då alla rörelser utgår från bålen. Med starka bålmuskler och bra stabilitet kan du förbättra din hållning, slippa ryggont och minska risken att skada dig.

  SVT Play
 • Avsnitt 7
  Sport, Hälsa, S1:A7

  Träna magen 7:7. Sets/repetitioner: 3x10. Bålstyrka och stabilitet är grunden till all annan träning, då alla rörelser utgår från bålen. Med starka bålmuskler och bra stabilitet kan du förbättra din hållning, slippa ryggont och minska risken att skada dig.

  SVT Play
 • Avsnitt 8
  Sport, Hälsa, S1:A8

  Ben och säte 1:7. Sets/repetitioner: 3x10. Benen och rumpan utgör kroppens största muskelgrupper. Med starka ben och ett vältränat säte tar du dig lätt upp för trappor, promenerar med god fart, förbättrar prestationen i de flesta idrotter och är piggare vid dagens slut.

  SVT Play
 • Avsnitt 9
  Sport, Hälsa, S1:A9

  Ben och säte 2:7. Sets/repetitioner: 3x10. Benen och rumpan utgör kroppens största muskelgrupper. Med starka ben och ett vältränat säte tar du dig lätt upp för trappor, promenerar med god fart, förbättrar prestationen i de flesta idrotter och är piggare vid dagens slut.

  SVT Play
 • Avsnitt 10
  Sport, Hälsa, S1:A10

  Ben och säte 3:7. Sets/repetitioner: 3x5 per ben. Benen och rumpan utgör kroppens största muskelgrupper. Med starka ben och ett vältränat säte tar du dig lätt upp för trappor, promenerar med god fart, förbättrar prestationen i de flesta idrotter och är piggare vid dagens slut.

  SVT Play
 • Avsnitt 11
  Sport, Hälsa, S1:A11

  Ben och säte 4:7. Sets/repetitioner: 3x5-10. Benen och rumpan utgör kroppens största muskelgrupper. Med starka ben och ett vältränat säte tar du dig lätt upp för trappor, promenerar med god fart, förbättrar prestationen i de flesta idrotter och är piggare vid dagens slut.

  SVT Play
 • Avsnitt 12
  Sport, Hälsa, S1:A12

  Ben och säte 5:7. Sets/repetitioner: 3x10. Benen och rumpan utgör kroppens största muskelgrupper. Med starka ben och ett vältränat säte tar du dig lätt upp för trappor, promenerar med god fart, förbättrar prestationen i de flesta idrotter och är piggare vid dagens slut.

  SVT Play
 • Avsnitt 13
  Sport, Hälsa, S1:A13

  Ben och säte 6:7. Sets/repetitioner: 3x10. Benen och rumpan utgör kroppens största muskelgrupper. Med starka ben och ett vältränat säte tar du dig lätt upp för trappor, promenerar med god fart, förbättrar prestationen i de flesta idrotter och är piggare vid dagens slut.

  SVT Play
 • Avsnitt 14
  Sport, Hälsa, S1:A14

  Ben och säte 7:7. Sets/repetitioner: 3x10. Benen och rumpan utgör kroppens största muskelgrupper. Med starka ben och ett vältränat säte tar du dig lätt upp för trappor, promenerar med god fart, förbättrar prestationen i de flesta idrotter och är piggare vid dagens slut.

  SVT Play
 • Avsnitt 15
  Sport, Hälsa, S1:A15

  Överkroppen 1:7. Sets/repetitioner: 3x10 sekunder. Att träna rygg och axlar påverkar hållningen positivt, någon som är extra viktigt för dig som har ett stillasittande liv. Många har problem med nacke, rygg och axlar och då är det viktigt att träna upp både styrkan och stabiliteten i de områdena.

  SVT Play
 • Avsnitt 16
  Sport, Hälsa, S1:A16

  Överkroppen 2:7. Sets/repetitioner: 3x10. Att träna rygg och axlar påverkar hållningen positivt, någon som är extra viktigt för dig som har ett stillasittande liv. Många har problem med nacke, rygg och axlar och då är det viktigt att träna upp både styrkan och stabiliteten i de områdena.

  SVT Play
 • Avsnitt 17
  Sport, Hälsa, S1:A17

  Överkroppen 3:7. Sets/repetitioner: 3x10. Att träna rygg och axlar påverkar hållningen positivt, någon som är extra viktigt för dig som har ett stillasittande liv. Många har problem med nacke, rygg och axlar och då är det viktigt att träna upp både styrkan och stabiliteten i de områdena.

  SVT Play
 • Avsnitt 18
  Sport, Hälsa, S1:A18

  Överkroppen 4:7. Sets/repetitioner: 3x10. Att träna rygg och axlar påverkar hållningen positivt, någon som är extra viktigt för dig som har ett stillasittande liv. Många har problem med nacke, rygg och axlar och då är det viktigt att träna upp både styrkan och stabiliteten i de områdena.

  SVT Play
 • Avsnitt 19
  Sport, Hälsa, S1:A19

  Överkroppen 5:7. Sets/repetitioner: 3x10. Att träna rygg och axlar påverkar hållningen positivt, någon som är extra viktigt för dig som har ett stillasittande liv. Många har problem med nacke, rygg och axlar och då är det viktigt att träna upp både styrkan och stabiliteten i de områdena.

  SVT Play
 • Avsnitt 20
  Sport, Hälsa, S1:A20

  Överkroppen 6:7. Sets/repetitioner: 3x10. Att träna rygg och axlar påverkar hållningen positivt, någon som är extra viktigt för dig som har ett stillasittande liv. Många har problem med nacke, rygg och axlar och då är det viktigt att träna upp både styrkan och stabiliteten i de områdena.

  SVT Play
 • Avsnitt 21
  Sport, Hälsa, S1:A21

  Överkroppen 7:7. Sets/repetitioner: 3x10. Att träna rygg och axlar påverkar hållningen positivt, någon som är extra viktigt för dig som har ett stillasittande liv. Många har problem med nacke, rygg och axlar och då är det viktigt att träna upp både styrkan och stabiliteten i de områdena.

  SVT Play