vidare till tv.nu

Underhållning, Reality

Yes chef!

Pernilla har ett stort intresse för mat. Men köksbestyren slutar lätt i kaos. Nu tar hon hjälp av mästerkocken Thomas Sjögren för att ta sina kunskaper till en top notch-nivå.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Underhållning, Reality, S1:A1

  Pernilla sätts på prov när hon kastas direkt in i restaurangköket och ska ensam ansvara för en rätt som Thomas vann med i Årets kock. Och så dyker hon och Thomas efter ostron och tång till en modern surf and turf på västkusten.

  Discovery+
 • Avsnitt 2
  Underhållning, Reality, S1:A2

  På Gotland kan man hitta några av Sveriges finaste råvaror. Pernilla och Thomas letar färsk tryffel, gör egen pasta, skattar honung och omsvärmas av bin. Pernilla får lära sig hur enkla rätter kan förhöjas med riktigt bra råvaror.

  Discovery+
 • Avsnitt 3
  Underhållning, Reality, S1:A3

  Thomas ska lära Pernilla göra riktigt bra pizza. De åker till pizzans mecka – Falkenberg. Pernilla lär sig hemligheten bakom en god tomatsås och får en lektion i korvstoppning. Till sist möts de i en pizzaduell där en jury korar vinnaren.

  Discovery+
 • Avsnitt 4
  Underhållning, Reality, S1:A4

  Thomas och Pernilla utforskar svenska södern, Skåne, och Pernilla inser att det växer majs i Sverige. Hon lär sig konsten att röka black angus-bringa och smakar världens starkaste chili. Duon tillagar maträtter som de serverar från en foodtruck.

  Discovery+
 • Avsnitt 5
  Underhållning, Reality, S1:A5

  Pernilla besöker Thomas hemtrakter: Västerbotten. Hon får lära sig norrländsk matlagning, fiska den berömda Kalixlöjrommen och flugfiska i snöstorm. Middagen blir en modern paltmåltid med inslag från Bottenviken.

  Discovery+
 • Avsnitt 6
  Underhållning, Reality, S1:A6

  Upp till bevis! Har Pernilla lyckats med målet att bli en mästerkock? Nu ska hon visa vad hon har lärt sig. Inspirerad av de rätter hon hittills har lagat komponerar hon ihop en fyrarätters festmåltid åt sin matkunniga och kräsna familj.

  Discovery+