vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Kriminaldrama, Mysterium

Pakt

7.3 IMDb2015

Pakt är en thrillerserie i sex delar som utspelar sig i dagens Polen. Huvudpersonen Piotr (Marcin Dorocinski) är en hyllad, grävande journalist som vi först får träffa i samband med den mediehysteri som har uppstått efter hans senaste artikel.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Avsnitt 1 - The Fall
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A1

  Piotr Grodecki, en grävande journalist, är på väg att avslöja en sexskandal inom regeringen. Offret är en ung assistent till biträdande premiärminister Natalia Drabik.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 2 - The Betrayal
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A2

  Efter Natalias död upptäcker Piotr att han har blivit manipulerad. Någon har utnyttjat honom för att få regeringen på fall. Piotr börjar gräva på nytt, och spåren leder till en lobby-firma där en gammal vän, Sebastian Malik, är anställd.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 3 - The Attack
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A3

  Ett attentat äger rum mot en konferens och några personer ur valberedningen dödas i skottlossningen. Tragedin för Piotr och Anna närmare varandra igen.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 4 - The Alliance
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A4

  Piotr hittar Andrzej död. Han har mördats för att inte kunna avslöja sanningen. Piotr försöker stoppa publiceringen av artikeln, men lyckas inte. Och publiceringen blir en vändpunkt för valkampanjen.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 5 - The Conspiracy
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A5

  Tack vare en informatör överlever Piotr ett mordförsök utfört av ABW. Piotr beger sig till Silesia för att ta reda på vad Andrzej uppdagade. Piotr upptäcker att allt hänger samman med gruvkatastrofen i Bytom.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 6 - The Pact
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A6

  Efter angreppet upptäcker Piotr att Eryk förvanskar bevis för att göra Hanus till syndabock. Piotr och Anna upptäcker att Skalski är inblandad i konspirationen. Det visar sig att målet redan från början var att få makt inom regeringen.

  HBO Nordic