vidare till tv.nu
Se trailer

Kriminaldrama

Power

8.1 IMDb2014 • USA

James 'Ghost' St. Patrick slår upp portarna till lyxiga nattklubben Truth. Han hoppas därmed kunna lämna den kriminella banan och bli en hederlig affärsman. Att byta spår i livet blir dock inte så enkelt som Ghost hade trott.

Säsonger och avsnitt

Säsong 6
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
Säsong 6
 • Avsnitt 1 - Murderers
  Kriminaldrama, S6:A1

  Ghost är ute efter hämnd, och hans forne kumpan Tommy måste ta konsekvenserna av sitt förräderi. Han vill dessutom få Queens Child Project slutfört för att hedra arvet efter Raina.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 2 - Whose Side Are You On?
  Kriminaldrama, S6:A2

  Tommy ligger lågt efter att hans Mustang genomborras med kulor. Spänningarna tilltar mellan Ghost och Jason. Tommy värvar LaKeisha att hjälpa honom med hans företag. Tasha konfronterar Ghost angående Terry Silver.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 3 - Forgot About Dre
  Kriminaldrama, S6:A3

  Dre hålls kvar i federalt häkte. Jason anklagar Tommy och Ghost för kidnappningen av Alicia Jiminez. LaKeisha lär sig mer om knark av Tommy. Tariq skördar affärsframgångar. Tasha smider en egen affärsplan.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 4 - Why Is Tommy Still Alive?
  Kriminaldrama, S6:A4

  Tasha tänder en ny låga. Ghost använder sina resurser i ett försök att döda Tommy. Tariq är ute på djupt vatten med italienarna. Dre formar en osannolik allians. Proctor smider en plan för att få vårdnaden om sin dotter.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 5 - King's Gambit
  Kriminaldrama, S6:A5

  Tasha återupptar gamla vanor när hon börjar värva soldater till sitt nya imperium. Tariq duperar Vincent. Proctor varnar Tommy för en tjallare. Ghost planerar att ta hand om tjallaren på sina egna villkor.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 6 - Inside Man
  Kriminaldrama, S6:A6

  Efter att Vincent blivit lurad av Tariq tar han honom som gisslan. Ghost och Tommy sluter tillfälligt fred för att konfrontera en gemensam fiende. Tasha ber en osannolik bundsförvant om hjälp.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 7 - Like Father, Like Son
  Kriminaldrama, S6:A7

  Familjen St. Patrick återförenas och Ghost och Tasha bråkar om hur de ska uppfostra Tariq. LaKeisha skapar nya fiender inom Tommys organisation. Jason säger åt Ghost och Tommy att samarbeta.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 8 - Deal With The Devil
  Kriminaldrama, S6:A8

  FBI sätter press på Tommy och skrämmer LaKeisha till att samarbeta. Ghost avslutar relationen med en bundsförvant. Tasha konfronterar en golare.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 9 - Scorched Earth
  Kriminaldrama, S6:A9

  Medan Ghost och Tommy går vidare med sin plan på att döda Jason sätter Tommy en egen plan i verket. Dre lurar Tommys organisation att göra revolt mot honom. Tommy gör upp med ett av sina tidigare offers släkt.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 10 - No One Can Stop Me
  Kriminaldrama, S6:A10

  Ghost står på världens topp. FBI försöker bevisa att James St. Patrick är skyldig till mordet på Terry Silver. När Ghost gör ett politiskt drag väcker det ilska hos många av hans fiender.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 11 - Still Dre
  Kriminaldrama, S6:A11

  James Ghost St. Patrick ute efter hämnd. Skakad efter sveken och grymheterna utförda av personer han räknade till sin familj fokuserar Ghost på att framgång är den bästa hämnden, med avsikt att utkräva båda sakerna.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 12 - He Always Wins
  Kriminaldrama, S6:A12

  Paz sörjer fortfarande Angelas död och går samman med Warner för att hämnas. De planerar att få Ghost arresterad för mordet men saker och ting går inte som planerat.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 13 - It's All Your Fault
  Kriminaldrama, S6:A13

  Tommy är ute efter hämnd på LaKeishas mördare. Elisa Marie undersöker vad som finns på USB-minnet som hon fått av sin pappa. Tommy måste förstöra allt bevismaterial och behöver Ghosts hjälp med att få fram det.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 14 - Reversal of Fortune
  Kriminaldrama, S6:A14

  Spänninarna ökar när Tate ger Dre i uppgift att mörda Ghost. Tates hat mot St. Patrick får honom att ljuga under ett förhör med FBI.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 15 - Exactly How We Planned
  Kriminaldrama, S6:A15

  Ghost blir utsedd till viceguvernör vilket tar honom ett steg närmre ett laglydigt liv. Men han upptäcker snart att en av hans många fiender har kokat ihop en plan som kan komma att påverka hans liv för alltid.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
  +1

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer