vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Drama

Pretty Little Liars: The Perfectionists

2019 • USA

Historien om en stad av överpresterande elever med enorm press på sig att lyckas. När de höga insatserna driver dem till bristningsgränsen så slår det slint för en av dem - som dödar en person.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Pilot
  Drama, S1:A1

  Allt med staden Beacon Heights verkar vara perfekt, från dess förstklassiga college till dess överpresterande invånare. Men inget i Beacon Heights är vad det verkar vara. Stressen över att behöva vara perfekta leder till stadens första mord.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 2 - Sex, Lies and Alibis
  Drama, S1:A2

  Efter mordet på Nolan slår sig Ava, Caitlin och Dylan samman för att ge sig själva ett trovärdigt alibi för kvällen i fråga. Alison sätter sig upp mot Dana Booker, BHU:s nya säkerhetschef, som är misstänksam mot Nolans perfekta gäng.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 3 - ... If One of Them Is Dead
  Drama, S1:A3

  Perfektionisterna lägger i en högre växel när de hittar en potentiell misstänkt för mordet på Nolan. Alison börjar även att undersöka omständigheterna kring Taylor Hotchkiss mystiska självmord. Är allt verkligen som det verkar vara?

  HBO Nordic
 • Avsnitt 4 - The Ghost Sonata
  Drama, S1:A4

  Alison letar efter Taylor i tron om att hon är vid liv men håller sig gömd. Caitlin, Ava och Dylan inser att deras nyfunna vänskap hotas av hemligheter som fortfarande är begravda och funderar på att lägga alla korten på bordet.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 5 - The Patchwork Girl
  Drama, S1:A5

  Mona kommunicerar med en mystisk främling som lovar att ge information angående mordet på Nolan. Dylan försöker koncentrera sig på en viktig provspelning medan han blir distraherad av Dana Bookers utredning.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 6 - Lost and Found
  Drama, S1:A6

  När Alison drar in Mona i utredningen av Taylor gör Mona en överraskande upptäckt. Medan Ava förbereder sig för en modevisning på campus kommer hon i kontakt med Zach som visar sig vara en medstudent med en oväntad koppling till hennes förflutna.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 7 - Dead Week
  Drama, S1:A7

  Under näst sista veckan på BHU försöker Caitlin få ordning på sina studier och ta förhållandet med Jeremy till nästa nivå. Ava samarbetar motvilligt med Zach på en skoluppgift och Dylans nervskada påverkar ett viktigt musikprojekt.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 8 - Hook, Line and Booker
  Drama, S1:A8

  Mona, Ali och perfektionisterna kokar ihop en plan för att överlista Dana Booker. Samtidigt försöker Ali och Mona på varsitt håll lista ut om de kan lita på Taylor och om hon kan vara en del av deras gäng.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 9 - Lie Together, Die Together
  Drama, S1:A9

  På galakvällen blir gänget övertygade om att de vet vem som dödade Nolan och bestämmer sig för att bevisa det. Dana fortsätter dock att försvåra deras liv genom att avslöja en avgörande hemlighet mellan perfektionisterna.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 10 - Enter the Professor
  Drama, S1:A10

  I efterdyningarna av en chockerande händelse försöker Ali, Mona och perfektionisterna att återgå till sina normala liv men när ny information uppdagas börjar de att ifrågasätta allt de tror att de vet.

  HBO Nordic