vidare till tv.nu
ANNONS
Se trailer
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

DramakomediKriminalare

Privatdeckarna Shakespeare och Hathaway
Shakespeare and Hathaway: Private Investigators

7.6IMDbStorbritannien

Frank och Lu är en omaka detektivduo som samarbetar för att lösa mord i den idylliska teaterstaden Stratford-upon-Avon.

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
Säsong 4
 • Avsnitt 1 - If It Be Man's Work
  Dramakomedi, Kriminalare, S4:A1

  Spider vänder sig till Frank och Lu för hjälp när techföretaget han jobbar på hamnar under attack. Privatdetektiverna har bara några dagar på sig att lösa fallet när de upptäcker att det finns en mullvad på arbetsplatsen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - If Music Be the Food of Love
  Dramakomedi, Kriminalare, S4:A2

  Beattie Delamar fruktar att hennes dansskola har drabbats av en förbannelse och hoppas att Frank och Lu kan lösa gåtan. Flera av skolans sponsorer har dött på kort tid och Seb går under täckmantel för att ta reda på mer om vad som pågår.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Too Much of Water
  Dramakomedi, Kriminalare, S4:A3

  Den lokale båtuthyraren Jonathan söker svar på vad som hände med hans fru Ophelia, en partyprinsessa som tragiskt nog drunknade på sin egen 40-årsfest. Frank och Lu börjar genast att prata med personer med koppling till Ophelia och båtuthyrningen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - Most Wicked Speed
  Dramakomedi, Kriminalare, S4:A4

  En amerikansk privatdetektiv kommer till stan, men blir snart anklagad för mord. För att ta reda på vad som hänt måste Frank och Lu ge sig in i en värld fylld av motorer i jakt på en värdefull bil, medan Seb nästlar sig in på en tatueringsstudio.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - Hunger for Bread
  Dramakomedi, Kriminalare, S4:A5

  Bantningsexperten Val Twigg skickar ut Lu och Frank för att spionera på hennes stora rival Kit och det framgångsrika företaget Fatblaster. Detektivduon har precis påbörjat sitt spaningsuppdrag när ett brutalt mord vänder upp och ner på allt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Dramakomedi, Kriminalare, S4:A6

  Frank och Lu anlitas för att söka upp ett försvunnet bokmanus, som också utgör den avslutande delen av en populär sci fi-följetong. Frank kastar sig entusiastiskt över uppdraget, men snart inser duon att en mördare går lös i författarens bostad.

 • Avsnitt 7
  Dramakomedi, Kriminalare, S4:A7

  Frank och Lu blir kontaktade av Sebastians skådespelarvän Pollie som misstänker att hennes pojkväns död inte var någon olycka. För att hitta svar måste de titta närmare på en agentur som specialiserar sig på att hyra ut Shakespeare-föreställningar.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer