vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Outrageous Fortune
  Dramakomedi, Kriminalare, S2:A1

  Frank och Lu får i uppdrag att söka efter en bortsprungen hund i utbyte mot en fin hittelön. Hunden i fråga är arvtagare till en stor förmögenhet och det dröjer inte länge förrän en kidnappare hör av sig i hopp om en saftig lösensumma.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2 - The Play's the Thing
  Dramakomedi, Kriminalare, S2:A2

  Rollspelskreatören Adrian misstänker att hans fru Maggie är otrogen med en motspelare och anlitar Frank och Lu för att samla bevis. När rollspelet tar en blodig vändning omvandlas uppdraget snabbt till att försöka rentvå Maggie från mord.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3 - This Cursed Hand
  Dramakomedi, Kriminalare, S2:A3

  En mänsklig hand uppdagar sig under en spökvandring samtidigt som Lu och Frank anlitas för att hitta den försvunne multimiljonären Pavel Kusk. När Pavel hittas död, utan hand, måste deckarduon snabbt ta reda på hur de två incidenterna hänger ihop.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4 - Beware the Ides of March
  Dramakomedi, Kriminalare, S2:A4

  När en fallande studiolampa nästan tar livet av mediet Julienne under en tv-inspelning misstänker hon att någon är ute efter att döda henne. Lu och Frank börjar gräva i fallet och inser snart att mer än en person har anledning att ogilla tv-stjärnan.

 • Avsnitt 5 - No More Cakes and Ale
  Dramakomedi, Kriminalare, S2:A5

  En misstänkt tjuv vid namn Ant anklagas för att ha misshandlat en bonde, men hävdar envist att ett vittne till brottstillfället kan intyga hans oskuld. Frank och Lu anlitas för att söka upp vittnet och rentvå Ant innan det är för sent.

 • Avsnitt 6 - The Offered Fallacy
  Dramakomedi, Kriminalare, S2:A6

  Frank och Lu har en riktigt dålig dag. Först blir de utslängda av en upprörd klient och sedan anklagar en arg folkhop dem för stöld. Frank och Lu måste nu bevisa att de fallit offer för en lömsk kupp, iscensatt av deras två mystiska dubbelgångare.

 • Avsnitt 7 - Nothing Will Come of Nothing
  Dramakomedi, Kriminalare, S2:A7

  När storspelaren Lorenzo försvinner efter en ödesdiger felsatsning vid roulettebordet blir hans gravida fru Ava utom sig av förtvivlan. Det mystiska casinofallet landar hos Frank och Lu som måste sätta sina egna liv på spel i jakt på sanningen.

 • Avsnitt 8 - In My Memory Lock'd
  Dramakomedi, Kriminalare, S2:A8

  När en förvirrad man dyker upp på gatan med en mystisk huvudskada och minnesförlust tar Frank och Lu hjälp av hypnos för att finna hans sanna identitet. Spåren leder till ett berömt hotell, men ingen i personalen verkar kännas vid deras klient.

 • Avsnitt 9 - The Envious Court
  Dramakomedi, Kriminalare, S2:A9

  Lu är djupt stressad över sitt kommande examensprov när hon motvilligt antar ett uppdrag från sin mammas nya pojkvän Frederick. Frank och Lu går under täckmantel för att ta reda på mer om de mystiska hot som gäckar Fredericks tennisklubb.

 • Avsnitt 10 - Too Cold for Hell
  Dramakomedi, Kriminalare, S2:A10

  Ett nygift par blir bestulna på hela sitt bohag när de faller offer för en opålitlig flyttfirma. Frank och Lu tar på sig att försöka finna den ökända stöldligan, men fallet växer när en död kropp adderas till ekvationen.