vidare till tv.nu
Se trailer
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Kriminaldrama

Professor T

6.9IMDbStorbritannien

En serievåldtäktsman är aktiv och Lisa söker hjälp med utredningen av sin gamla kriminologilärare, Jasper Tempest. Han är arrogant och oförskämd, men han är också utrustad med en av de vassaste hjärnorna i Cambridge.
Från kritikerna

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Se trailer
  Avsnitt 1
  Kriminaldrama, S1:A1

  Professor T övertalas av en före detta student att hjälpa till med att få fast en serievåldtäktsman. När han upptäcker att hans mamma Adelaide försöker sälja sitt sedan länge övergivna familjehem, fattar T ett viktigt beslut.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Kriminaldrama, S1:A2

  När en klanderfri bibliotekarie förgiftas vid ett mingel på ett museum uppmanas professor T att hjälpa till att begränsa listan över möjliga misstänkta. Men alla i polisteamet är inte nöjda med professor T:s inblandning i utredningen.

  TV4 Play
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 3
  Kriminaldrama, S1:A3

  Professor T flyr sin mor och blir på så sätt indragen i en gisslansituation. Men hans okonventionella förhandlingstaktik faller inte i smaken hos polisen. Gamla lågan Christina avslöjar att allt inte är bra med hennes äktenskap.

  TV4 Play
 • Se trailer
  Avsnitt 4
  Kriminaldrama, S1:A4

  När en sexårig flicka försvinner kontaktas Professor T för att hjälpa till med utredningen och sökandet. Spänningarna stiger mellan inspektören Paul Rabbit och Professor T tills de slutligen hamnar i bråk.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Kriminaldrama, S1:A5

  Professor T blir vän med en tjej som han är övertygad om är nyckelvittnet till ett mord. Dan och Lisa kommer överens om att gå på en dejt men när hennes chef konfronterar henne om deras förhållande, fattar Lisa ett djärvt beslut.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Kriminaldrama, S1:A6

  Säsongsavslutning. En rik affärsman utsätts för ett mordförsök när han ska presentera lanseringen av en investeringsfond. Professor T misstänker att gärningsmannen är någon i offrets inre krets. På sin födelsedag får Professor T otäcka minnen.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer