vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Psykos i Stockholm

...

100 min
Sverige
Drama
0
0

En mamma och hennes dotter är på väg till Stockholm för att fira dotterns 14­årsdag. Redan på tåget börjar mamman uppföra sig konstigt och dottern befarar att ännu en psykos är på väg att ta hennes mamma i besittning. Trots tecknen försöker de genomföra semestern som planerat. När mammans tillstånd trappas upp blir dottern lämnad ensam och får under några magiska dagar och nätter utforska Stockholm på egen hand.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Titta nu
Direktlänk saknas då kanalen valt att inte vara kund hos tv.nu
SF Anytime
Hyr & köp
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
  • Flickan kan aldrig riktigt separera sig från moderns vanföreställningar om fågelarméer och märkliga körer, men hon kan lära sig hantera dem – och samtidigt erövra ett eget rum.

  • Det är en imponerande skådespelarinsats av Neldén, och Stofkopers insats är lika stadig som hennes figur: ett barn som inte får vara ett barn utan måste vara den stabila och vuxna.

  • En drömsk och välspelad psykos i Stockholm.

  • ...en ohämmad kärlek till det djupt tragiska och det som samhället många gånger har svårt ta till sig.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy