vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Science fiction

Raised by Wolves

2020 • USA

Två androider får i uppgift att uppfostra människobarn på en mystisk jungfruplanet. När den växande kolonin hotas att förstöras på grund av religiösa skillnader, inser androiderna att det är en svår uppgift att kontrollera människors tro.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Raised by Wolves
  Science fiction, S1:A1

  Efter att ha flytt från den obeboeliga jorden slår sig Mor och Far ner på planeten Kepler-22b för att starta familj med mänskliga embryon. Tolv år senare lever bara ett av barnen, Campion.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
 • Avsnitt 2 - Pentagram
  Science fiction, S1:A2

  Efter sin konfrontation med mithraiterna tar Mor med sig fem av deras barn tillbaka till kolonin där Campion gör sitt bästa för att få dem att känna sig som hemma. Samtidigt kämpar Marcus för att överleva ensam på Kepler-22b.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
 • Avsnitt 3 - Virtual Faith
  Science fiction, S1:A3

  Campion är övertygad om att Mor förgiftar hans nya vänner, så han planerar att rymma. Samtidigt försöker Marcus och Sue få ihop ett eget räddningsteam.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
 • Avsnitt 4 - Nature's Course
  Science fiction, S1:A4

  Far försöker lära barnen att jaga några mystiska varelser för att skaffa mat. Samtidigt leder en förbluffande upptäckt till en konflikt mellan Marcus och Ambrose.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
 • Avsnitt 5 - Infected Memory
  Science fiction, S1:A5

  Mithraiterna går vidare med Marcus plan för att rädda barnen, men först måste de hitta dem. I kolonin kommer Campion och Paul närmare varandra medan Mor ansluter till sitt minnesarkiv.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
 • Avsnitt 6 - Lost Paradise
  Science fiction, S1:A6

  Medan mithraiterna närmar sig kolonin är Mor distraherad av intensiva känslor hon inte visste att hon kunde känna.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
 • Avsnitt 7 - Faces
  Science fiction, S1:A7

  Marcus val skapar spänningar inom familjen och han kämpar för att behålla sin plats som ledare. Mor ser Marcus verkliga jag, vilket hotar hans makt och försätter Mor i en farlig situation. Campion står inför ett val som kan få ödesdigra konsekvenser.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
 • Avsnitt 8 - Mass
  Science fiction, S1:A8

  Medan Marcus fortsätter att anamma sin mithraitiska trosutövan är Sue orolig att han inte längre sätter hennes och Pauls intressen främst. Samtidigt upplever Mor vad hon tror är tekniska fel och Hunter arbetar på ett hemligt projekt med Far.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
 • Avsnitt 9 - Umbilical
  Science fiction, S1:A9

  Sue är fast besluten att se till att barnen är säkra och brottas med om hon kan lita på Mor. Samtidigt dyker ett nytt hot upp och en allt mer oberäknelig Marcus får mithraiterna att ifrågasätta sin ledare.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
 • Avsnitt 10 - The Beginning
  Science fiction, S1:A10

  Paul börjar bete sig problematiskt, inte helt olikt Marcus, och det leder till en chockerande upptäckt. Far brottas med sina människoliknande känslor. Mor och Far upptäcker en överraskande hemlighet om planeten de befinner sig på.

  Comhem Play+
  HBO Nordic