vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Reclaimed

...

USA
Reality
0
0

Alex Charvat och Kevin Gilman hjälper amatörguldgrävare att återuppliva platser där det utförts gruvdrift.
Mer reality? Kolla här...sektionspartner

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Seeking Ore
  Reality, S1:A1

  De moderna guldletarna Alex och Kevin hjälper gårdsägarna Judd och hans familj att öppna sin gruva på nytt. De bygger tre väderbeständiga ställningar innan vintern slår till.

  Discovery+
 • Avsnitt 2 - Paydirt or Bust
  Reality, S1:A2

  Alex och Kevin renoverar maskinverkstaden vid en gruva så att gruvan kan börja driva in pengar igen. Killarna förhandlar fram en deal som kan bli deras mest lönsamma.

  Discovery+
 • Avsnitt 3 - Cabin in the Sky
  Reality, S1:A3

  Alex och Kevin hjälper ett par att bygga en stuga runt deras nyköpta inmutning. Det enda problemet är att komma till den isolerade egendomen, något som kräver helikopterassistans!

  Discovery+
 • Avsnitt 4 - Poor Man's Mine
  Reality, S1:A4

  En tredje generationens guldgrävare drömmer om att öppa sin pappas silvergruva. Svåra förhållanden gör att han behöver ta hjälp - Alex och Kevin gör en deal för att renovera den.

  Discovery+
 • Avsnitt 5 - Desert Digging
  Reality, S1:A5

  Alex och Kevin får utstå Arizonas torra och svåra klimat för att hjälpa gruvägaren James att göra hans inmutning lukrativ. Allting förändras då de gör en överraskande upptäckt.

  Discovery+
 • Avsnitt 6 - Golden Cabin
  Reality, S1:A6

  Alex och Kevin erbjuder sig att renovera en sliten, 30 år gammal stuga. Men om marken inte är lukrativ kan de behöva förhandla fram en affärsuppgörelse.

  Discovery+
 • Avsnitt 7 - Where There's a Mill There's a Way
  Reality, S1:A7

  För ett år sedan investerade gruvägarna i Arizona 100 000 dollar. De har dock ännu inte gått med vinst eftersom de behöver ett bättre fräsningssystem. Alex och Kevin måste avgöra om de kommer kunna få verksamheten att bli lönsam.

  Discovery+
 • Avsnitt 8 - Mountain Mine Swap
  Reality, S1:A8

  En ung gruvarbetare i Colorado har ärvt rättigheterna att gräva guld från sin farfar. Men han behöver Alex och Kevins hjälp för att få jobbet gjort.

  Discovery+
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer