vidare till tv.nu
Red Widow

Red Widow

6.6 IMDb, 2013, Drama, Kriminalare

När maffiafrun Marta Walravens make blir dödad under en misslyckad narkotikarazzia är Marta beredd på att gå över lik för att skydda sina barn och hämnas på de som mördade hennes make.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Drama, Kriminalare

  Marta Walraven har under största delen av sitt liv försökt hålla sig utanför sin fars värld av organiserad brottslighet. Men allt förändras när hennes kärleksfulla make blir brutalt mördad.

 • Avsnitt 2
  Drama, Kriminalare

  Maffiabossen Nicholae Schiller befaller den sörjande Marta att importera en sändning med kokain till honom i utbyte mot hans stulna droger. Men hon vet inte när eller hur han tänker kontakta henne.

 • Avsnitt 3
  Drama, Kriminalare

  Det blir problem med Martas drogsmuggling när viktiga detaljer ändras i sista sekunden. Hon blir tvungen att improvisera och blir förvånad av sin egen slughet. Samtidigt blir hennes barn ovetande indragna i FBI:s utredning om henne.

 • Avsnitt 4
  Drama, Kriminalare

  Marta vill desperat komma undan Schiller och planerar att fly landet med sina barn. Men hennes plan går om intet när Irwin släpps ut från fängelset tidigare än de trodde.

 • Avsnitt 5
  Drama, Kriminalare

  Marta har bestämt sig för att hjälpa till med att ställa Schiller inför rätta, så hon går med på att vara buggad vid ett möte med honom.

 • Avsnitt 6
  Drama, Kriminalare

  När Natalie försvinner fruktar en desperat Marta det värsta, och mot sin familjs inrådan vänder hon sig till Schiller för att få hjälp att hitta henne. Irwin tröstar Andreis flickvän, Felicity, efter att ha sett hur illa hans far behandlar henne.

 • Avsnitt 7
  Drama, Kriminalare

  Marta får reda på den smärtsamma sanningen om vem Natalies kidnappare är och får viktig ny information om mordet på maken. Under tiden agerar Gabriel på egen hand i farliga frågor, och Kat och Ramos inleder sitt smygförhållande igen.

 • Avsnitt 8
  Drama, Kriminalare

  Nu när Marta tror att Schiller mördade hennes man ber hon Andrei och Luther om hjälp med att göra upp en hämndplan och skjuta honom under ett vapenutbyte. Marta, som har blivit modigare, frågar Alexandra om hon kan ta över Schillers droghandel.