vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Action, Äventyr

Robinson Australien
Australian Survivor

8.2IMDbAustralien

Tjugofyra äventyrslystna deltagare beger sig till Fiji för att leva i vildmarken i femtio dagar. Samtidigt som de kämpar för att överleva på små resurser ställs de inför mentala och fysiska utmaningar. Frågan är vem som kommer att klara sig längst?

Säsonger och avsnitt

Säsong 7
 • Säsong 2
 • Säsong 5
 • Säsong 7
Säsong 7
 • Avsnitt 1
  Action, Äventyr, S7:A1

  Säsongsstart. Det ultimata överlevnadstestet drar igång igen på Fiji. De 24 deltagarna, varav en är Bachelorn Locky Gilbert, är laddade till tänderna. Det gula laget får namnet Vakama och det gröna laget Mokuta. Låt kampen och paktandet börja!

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Action, Äventyr, S7:A2

  Svek och pakter finns det redan gott om, men det är mycket annat som saknas i de båda lägren. Så pristävlingen som väntar är enormt viktig att vinna. En brutal brottningsmatch på en ponton väntar. Vilka är lagens bästa fighters?

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Action, Äventyr, S7:A3

  Då alla deltagarna i den här säsongen har varit med i Robinson Australien tidigare så finns det vissa personer som har en historia. Några har aldrig kommit över tidigare svek och ruvar nu med glädje på sin efterlängtade hämnd.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Action, Äventyr, S7:A4

  Locky fiskar efter svar i ett samtal med Mat, han är nämligen helt övertygad om att det finns en mullvad i gruppen och är fast besluten att ta reda på vem det är. Immunitetstävlingen skapar stora splittringar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Action, Äventyr, S7:A5

  I Vakama-laget har det blossat upp en liten romans mellan Locky och Brooke. Mat orsakar en viss spänning och irritation genom att tydligt bära sin dolda immunitetamulett. Pristävlingen är en stenhård en mot en-fajt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Action, Äventyr, S7:A6

  Immunitetstävlingen innebär en flytande utmaning ute på öppet hav. Mokuta-laget är desperata efter en vinst då de inte vill till öråd igen. Paktandet och besluten som tas inför örådet är brutalt svekfulla.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Action, Äventyr, S7:A7

  Hela havet stormar. För nu sker saker som rör om både pakter och vänskaper. Det finns personer som inser att de kanske befinner sig omgivna av fiender. Samtidigt som andra ser möjligheter att ställa till med jävelskap och hämnd.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  Action, Äventyr, S7:A8

  Det är en ny dag efter de dramatiska förändringarna och de nybildade lagen känner på varandra och försöker hitta sina nya roller och allierade. Shonee mår oerhört bra och går nästan på moln efter sitt lyckade och svekfulla trick.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  Action, Äventyr, S7:A9

  John har inte klarat sig bra i lagbytet och befinner sig längst ner i hierarkin i Vakama. Mat är inte långt ovanför honom och de bestämmer sig för att tillsammans utmana ledaren Locky och försöka bryta upp hans starka allians med Brooke.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10
  Action, Äventyr, S7:A10

  Det är dag 21 och stämningen i Mokuta-laget är väldigt god då de undvek örådet kvällen innan och har alla lagmedlemmar intakta sedan stambytet. David funderar på att helt klippa sina band med Phoebe som han inte kan förlåta för sitt svek.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11
  Action, Äventyr, S7:A11

  På Vakama-stranden är det blandade känslor och reaktioner efter att ”Gudfadern” röstades ut i senaste örådet. AK är ganska nöjd med sig själv men Harry oroar sig för att Vakama är en snabbt krympande grupp vilket inte bådar gott inför framtiden.

  TV4 Play
 • Avsnitt 12
  Action, Äventyr, S7:A12

  Det är dag 25 och deltagarna är nu halvvägs genom sin resa. De som är kvar kan känna sig nöjda över att vara ett steg närmare sammanslagningen. I Mokuta-laget är Moana och David även nöjda över sin plan att eliminera Phoebe.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer