vidare till tv.nu

Robinson

2020 • Reality, Underhållning • Sverige • Säsong 8, Avsnitt 23

Efter Anders överraskning är känslorna tudelade bland deltagarna. Medan vissa firar segern så måste andra ändra strategi helt för att hålla sig kvar i tävlingen. Ett mycket viktigt val ska göras, men alla har inte hederliga avsikter.

Säsonger och avsnitt

Säsong 8
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
 • Säsong 8
 • Avsnitt 1 - Robinson del 1
  Reality, Underhållning, S8:A1

  Från de hårda förhållandena i Robinson äntrar nu de första deltagarna Gränslandet och enligt dem själva kan vistelsen inte bli så mycket bättre. Här kan de leva det ljuva livet och äta sig starka inför återkomsten till Robinson.

 • Avsnitt 2 - Robinson del 2
  Reality, Underhållning, S8:A2

  Det bara rasar in folk i lägret och om vi frågar våra gränsländare är de inte direkt superpeppade på nykomlingarna. Vilken tur då att det finns en lösning på problemet när tävlingarna drar igång. Och det är vinna eller försvinna som gäller.

 • Avsnitt 3 - Robinson del 3
  Reality, Underhållning, S8:A3

  Stämningen i Gränslandet är inte på topp. Maten håller på att ta slut och tristessen har gripit tag i gänget. Nybyggarens ankomst har delat lägret i två och det behövs inte mycket för att dra igång ett bråk. Tur att det snart är dags för tävling.

 • Avsnitt 4 - Robinson del 4
  Reality, Underhållning, S8:A4

  Ny vecka och ny nybyggare. Våra gränsländare börjar tröttna och undrar om detta aldrig ska ta slut. För en av dem är äventyret över när duellen är avgjord. Dessförinnan blir det känslosamt när det kommer hälsningar från familj och vänner.

 • Avsnitt 5 - Robinson del 5
  Reality, Underhållning, S8:A5

  Det blir bråk bland deltagarna på ena stranden då en diskussion om vem som är mest kunnig i att fånga fisk kommer blommar upp. Frågan är vem som har störst behov av att säkra sin plats i Robinson när det drar ihop sig till immunitetstävling?

 • Avsnitt 6 - Robinson del 6
  Reality, Underhållning, S8:A6

  En person lyckas vinna en immunitet och sitter säkert i det kommande ö-rådet. Det står dock klart att någon kommer få det tuffa beskedet om att lämna Robinson. Men vem det blir är inte ett enkelt val då motståndarlaget ger sig in i beslutsfattandet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7 - Robinson del 7
  Reality, Underhållning, S8:A7

  Det senaste ö-rådet har skapat splittringar och ilska i det ena laget. På andra sidan ön är stämningen inte heller på topp då irritationen ligger och bubblar under ytan. Det gäller att ha tungan rätt i mun när det blir dags för pristävling.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8 - Robinson del 8
  Reality, Underhållning, S8:A8

  I dagens åtråvärda pristävling gäller det att våga mycket för att ha chans på vinst. Frågan är vilket lag som satsar högst? Ett splittrat gäng försöker lösa gamla konflikter men en av deltagarnas temperament skrämmer de andra.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9 - Robinson del 9
  Reality, Underhållning, S8:A9

  Spänningen trappas upp när en plundring ska äga rum, men det blir inte riktigt som deltagarna tänkt sig. Trots hårda ord och många tårar visar en deltagare en stor förmåga i att hjälpa de andra både känslomässigt och i jakten på mat.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10 - Robinson del 10
  Reality, Underhållning, S8:A10

  Det har blivit dags för Robinsontävling och det förlorande laget ställs inför stundande ö-råd. Intrigerna tätnar när vissa oroar sig för sina egna prestationer under tävlingen medan andra smider planer på att eliminera stora egon i laget.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11 - Robinson del 11
  Reality, Underhållning, S8:A11

  Immunitetstävlingen blir viktigare än någonsin när en stor fördel ligger i vinstpotten. I ett av lagen är uppdelningen tydlig och det smids planer för fulla muggar. För det andra laget gäller det att ha huvudet på skaft då en fin överraskning väntar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 12 - Robinson del 12
  Reality, Underhållning, S8:A12

  Stämningen är inte på topp och några har svårt att acceptera gruppens beslut på gårdagens ö-råd. Men det gäller att skaka av sig bekymren då lagen blir kallade till en viktig pristävling. Väl på plats möts de av ett mycket tufft besked.

  TV4 Play
 • Avsnitt 13 - Robinson del 13
  Reality, Underhållning, S8:A13

  Känslorna är många när det rörs om i grytan och en person får chansen att börja om. En deltagare visar sig ha oväntade kunskaper om djur och en annan har problem att välja sida. Dramatik blir det när det visar sig att det finns gömda skatter.

  TV4 Play
 • Avsnitt 14 - Robinson del 14
  Reality, Underhållning, S8:A14

  Det har blivit dags för Robinsontävling och för förlorarna väntar det fruktade ö-rådet. En person tar på sig rollen som ledare, vilket inte uppskattas av alla. En annan deltagare chockas när hen ställs inför en obekväm sanning.

  TV4 Play
 • Avsnitt 15 - Robinson del 15
  Reality, Underhållning, S8:A15

  Matbristen börjar ta ur sin rätt hos deltagarna. Robinsontävlingen väcker starka känslor och i ett av lagen är splittringen stor. En person tar alldeles för mycket plats enligt några. Frågan är vem som har mest energi kvar till immunitetstävlingen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 16 - Robinson del 16
  Reality, Underhållning, S8:A16

  För några är chansen att vinna immunitet på tävlingen det enda sättet att hålla sig kvar. På ena stranden tror sig några veta bättre än andra och en konflikt blossar upp. Stämningen är inte muntrare på andra stranden då en person anklagas för fusk.

  TV4 Play
 • Avsnitt 17 - Robinson del 17
  Reality, Underhållning, S8:A17

  Det blir rejäl dramatik när några utvalda i lag Syd får i uppgift att stjäla en av lag Nords medlemmar och valet av person visar riva upp starka känslor. Båda lagen får dessutom i uppdrag att rösta fram varsin hövding som får extra mycket makt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 18 - Robinson del 18
  Reality, Underhållning, S8:A18

  Jakten på mat blir allt mer desperat och på den ena stranden försöker deltagarna ta ett gemensamt beslut om hur de ska agera, men förslagen uppskattas inte av alla. På den andra stranden gör några av deltagarna upp en riskabel plan.

  TV4 Play
 • Avsnitt 19 - Robinson del 19
  Reality, Underhållning, S8:A19

  Det gäller för både lag Syds och lag Nords hövding att hålla huvudet kallt när de får ett uppdrag som de aldrig kunnat föreställa sig. Samtidigt får de tre utmanarna ett brev som ger dem stort hopp inför framtiden.

  TV4 Play
 • Avsnitt 20 - Robinson del 20
  Reality, Underhållning, S8:A20

  Uppdelningarna är tydliga i båda lagen och frågan är hur det påverkar dagens Robinsontävling. Vill någon vinna överhuvudtaget? På utmanarstranden är läget ett annat och glädjen vet inga gränser när gänget får en stor överraskning.

  TV4 Play
 • Avsnitt 21 - Robinson del 21
  Reality, Underhållning, S8:A21

  I ett av lägren är det ont om sängplatser vilket lett till stor irritation. Några av deltagarna bestämmer sig för att lösa situationen, men det verkar bara förvärra det redan spända läget. Ö-rådet väntar och hela två deltagare måste lämna tävlingen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 22 - Robinson del 22
  Reality, Underhållning, S8:A22

  Deltagarna får ett mystiskt brev och spekulationerna drar igång. Nyfikenheten leder till att några tar egna initiativ, vilket inte uppskattas av alla. Samtidigt planerar Anders en speciell överraskning med förödande konsekvenser.

  TV4 Play
 • Avsnitt 23 - Robinson del 23
  Reality, Underhållning, S8:A23

  Efter Anders överraskning är känslorna tudelade bland deltagarna. Medan vissa firar segern så måste andra ändra strategi helt för att hålla sig kvar i tävlingen. Ett mycket viktigt val ska göras, men alla har inte hederliga avsikter.

  TV4 Play
 • Avsnitt 24 - Robinson del 24
  Reality, Underhållning, S8:A24

  I dagens pristävling visar sig starka muskler och en klurig hjärna vara avgörande egenskaper för att ta hem segern. Efter tävlingen njuter vinnarna av priset, men på andra stranden gror konflikterna då alla inte är lika engagerade i jakten på mat.

  TV4 Play
 • Avsnitt 25 - Robinson del 25
  Reality, Underhållning, S8:A25

  Det är dags för Robinsontävling och mycket står på spel. Trots att det ena laget har en stor fördel är segern inte självklar, speciellt inte när det visar sig att vissa funderar på att ge upp. Planer smids och konflikter trappas upp.

  TV4 Play
 • Avsnitt 26 - Robinson del 26
  Reality, Underhållning, S8:A26

  Immunitet har aldrig varit så viktigt som nu för att hålla sig kvar i Robinson och katastrofala följder väntar den som kommer sist i tävlingen. Det har blivit dags för ö-råd där både vänskaper och pakter riskerar att krossas brutalt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 27 - Robinson del 27
  Reality, Underhållning, S8:A27

  En person tar tillfället i akt och konfronterar laget, men det uppskattas inte av alla. Ett efterlängtat besked sätter gamla allianser och lojaliteter på prov och frågan är vem man kan lita på? Dagens tävling får konsekvenser för en av deltagarna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 28 - Robinson del 28
  Reality, Underhållning, S8:A28

  Deltagarna står inför något helt nytt och nu är det var man och kvinna för sig. Vem kan man lita på? Kommer allianserna bestå? En tuff utmaning väntar en av deltagarna och vad kommer hända med gruppen när maktfördelningen blir en het potatis.

  TV4 Play
 • Avsnitt 29 - Robinson del 29
  Reality, Underhållning, S8:A29

  Tillvaron för en av deltagarna är deppig då hen känner sig utsatt för en smutskastningskampanj. Några kommer fram till att fördelar inte är bara är positivt. Och läget är spänt inför Robinsontävlingen då det nu är alla mot alla.

  TV4 Play
 • Avsnitt 30 - Robinson del 30
  Reality, Underhållning, S8:A30

  Nu händer det grejer i paradiset! En person kastar in handduken, en annan försöker ta död på ett elakt rykte. Befälhavaren måste försvara sin plats i Maktens boning samtidigt som vädrets makter ställer till det för deltagarna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 31 - Robinson del 31
  Reality, Underhållning, S8:A31

  Vinnaren i duellen blir Befälhavare och spänningen trappas upp när hen ska utse en följeslagare. Ö-rådet väntar och Befälhavaren har chans att utnyttja all sin makt. Det sätter griller i huvudet på övriga deltagare och nervositeten är ovanligt stor.

  TV4 Play
 • Avsnitt 32 - Robinson del 32
  Reality, Underhållning, S8:A32

  I dagens avsnitt pekas en av deltagarna, helt oväntat, ut som den stora spelaren. Det är dags för tävling igen och kommande pristävling visar sig innehålla en belöning som alla är mycket intresserade av att lägga vantarna på.

  TV4 Play
 • Avsnitt 33 - Robinson del 33
  Reality, Underhållning, S8:A33

  Vinnaren i pristävlingen belönas med en upplevelse som ingen i deras vildaste fantasi hade kunnat drömma om. Men alla kan inte glädjas lika mycket som de lyckligt utvalda. Plötsligt hittar gänget en skattkarta som leder till en överraskning.

  TV4 Play
 • Avsnitt 34 - Robinson del 34
  Reality, Underhållning, S8:A34

  Gänget får en uppgift som kan leda till en stor fördel i Robinsontävlingen. Tillvaron börjar bli slitsam för deltagarna och efter flera veckor på ön börjar irritationerna kring arbetsuppgifterna i lägret växa sig allt starkare.

  TV4 Play
 • Avsnitt 35 - Robinson del 35
  Reality, Underhållning, S8:A35

  Nu börjar hemlängtan göra sig påmind hos många och saknaden efter nära och kära gör att deltagarna har svårt att hålla tillbaka känslorna. Dessutom måste Befälhavaren fatta ett svårt beslut som inte gillas av alla.

  TV4 Play
 • Avsnitt 36 - Robinson del 36
  Reality, Underhållning, S8:A36

  Det är fortfarande känslofyllt i lägret och tårarna är många när Befälhavarens följeslagare kommer med ett tufft besked. När natten närmar sig väntar ännu ett ö-råd och vänskapsbanden mellan deltagarna sätt på hårda prov.

  TV4 Play
 • Avsnitt 37 - Robinson del 37
  Reality, Underhållning, S8:A37

  Någon planerar ett illdåd inför dagens pristävling, men frågan är om planen kommer att gå i lås. Ett hinder blir en klurig uppgift för deltagarna och tar fram dolda sidor hos vissa av dem. Men alla sidor är inte lika välkomna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 38 - Robinson del 38
  Reality, Underhållning, S8:A38

  Vissa deltagare tar förluster hårdare än andra och medan somliga gläds åt känsloyttringarna blir andra irriterade. Det har också blivit dags att få se vad som ligger i vinstpotten och vad vinnaren har att vänta. Men alla är inte positiva över priset.

  TV4 Play
 • Avsnitt 39 - Robinson del 39
  Reality, Underhållning, S8:A39

  En ojämn uppdelning rör upp känslor och några av deltagarna känner sig utanför. För en person i gänget väntar en ångestfylld natt. Hen är dock inte ensam om att oroa sig. Och medan vissa behåller lugnet, så vägrar andra att lyssna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 40 - Robinson del 40
  Reality, Underhållning, S8:A40

  Dagens Robinsontävling blir en riktigt hård match och testar hur väl deltagarna klarar både klaustrofobi och kyla. Vinnaren blir väldigt glad, men glädjen delas inte av alla och det dröjer inte länge förrän stora orosmoln drar in i gruppen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 41 - Robinson del 41
  Reality, Underhållning, S8:A41

  En duell ska utkämpas och följeslagare ska utses. Den som vinner får stor betydelse i paktandet inför kommande ö-råd. Vissa börjar misstänka att några av deltagarna inte spelar rent och förmågan att sköta snacket kan nu bli avgörande.

  TV4 Play
 • Avsnitt 42 - Robinson del 42
  Reality, Underhållning, S8:A42

  Ö-rådet rörde upp många känslor och det är mycket som måste komma upp till ytan och ventileras. Ett spännande brev dyker upp och väcker hopp inför pristävlingen. Men för någon i gruppen väntar mycket svåra tider.

  TV4 Play
 • Avsnitt 43 - Robinson del 43
  Reality, Underhållning, S8:A43

  De som trodde att överraskningarnas tid var förbi får tänka om helt då fler nyheter väntar runt hörnet. För vissa deltagare är känslorna nu så starka att de svallar över. Som om det inte vore nog verkar det som att Anders har något i kikaren.

  TV4 Play
 • Avsnitt 44 - Robinson del 44
  Reality, Underhållning, S8:A44

  Deltagarna hanterar den ojämna skörden olika beroende på vad de drabbats av eller välsignats med. En ny Robinsontävling väntar runt hörnet och det är naturligtvis mycket som står på spel för samtliga deltagare.

  TV4 Play
 • Avsnitt 45 - Robinson del 45
  Reality, Underhållning, S8:A45

  Äventyret fortsätter och grupperingarna i lägret haltar vidare. Men vem kan man egentligen lita på? Och den stora frågan är vem man vill göra sig av med? Mitt bland alla uppdelningar och pakter ska deltagarna kämpa om Maktens Boning.

  TV4 Play
 • Avsnitt 46 - Robinson del 46
  Reality, Underhållning, S8:A46

  Det händer grejer i lägret när ett oväntat fynd överraskar deltagarna. Finalveckan närmar sig med stormsteg och nu är det viktigare än någonsin att se över var man har sina bundsförvanter. Vem kan man lita på?

  TV4 Play
 • Avsnitt 47 - Robinson del 47
  Reality, Underhållning, S8:A47

  Efter nio tuffa veckor är finalveckan äntligen här och glädjen bland deltagarna vet inga gränser. Men ett oväntat återseende gör att den goda stämningen blir ett minne blott. Dessutom väntar en tävling där förloraren får lämna tävlingen för gott.

  TV4 Play
 • Avsnitt 48 - Robinson del 48
  Reality, Underhållning, S8:A48

  Den spännande finalveckan fortsätter och i dagens tävling kommer två personer behöva lämna Robinson. Det är en tävling för den skarpsinnige vilket får några att känna segervittring. Desto fler deppar och tänker att de lika gärna kan packa ihop.

  TV4 Play
 • Avsnitt 49 - Robinson del 49
  Reality, Underhållning, S8:A49

  Gårdagens tävling har rört upp många känslor i lägret och en oväntad konflikt uppstår på stranden. Snart får deltagarna dock annat att tänka på när de med skräckblandad förtjusning inser att en klassisk Robinsontävling står för dörren - Plankan.

  TV4 Play
 • Avsnitt 50 - Robinson del 50
  Reality, Underhållning, S8:A50

  Med endast ett ynka dygn kvar på ön anländer ett ovälkommet brev till stranden. Dessutom väntar tävlingens sista ö-råd och för någon av deltagarna väntar ett bittert öde då hen måste lämna tävlingen dagen innan den stora finalen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 51 - Robinson del 51
  Reality, Underhållning, S8:A51

  Efter tio långa veckor av matbrist, konflikter, känslostormar och stenhårda tävlingar har det äntligen blivit dags för den stora finalen. Vilka kommer snörpligt att fall på mållinjen och vem tar hem segern av årets Robinson 2020?

  TV4 Play