vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Komedi

Robssons

Sverige

Om familjen Robsson som har skapats av och skickats till planeten Jorden av utomjordingar i syfte att undersöka planeten som en framtida boplats.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Del 1
  Komedi, S1:A1

  Robotfamiljen Robsson anländer till jorden för att samla information åt några hemlösa rymdvarelser. Ledaren Roberta skadar hårddisken vid landningen, vilket leder till problem när den överdrivet positive Robert bjuder grannarna på middag.

 • Avsnitt 2 - Del 2
  Komedi, S1:A2

  Robert och Roberta inser att det är viktigt att skaffa sig en sysselsättning och initierar sin första kontakt med Arbetsförmedlingen. Robin ska börja skolan, men vill varken umgås med lågpresterande humanoider eller ha nyanställde Robert som lärare.

 • Avsnitt 3 - Del 3
  Komedi, S1:A3

  Robssons upptäcker att det finns något som kallas humor, ett fenomen med tydlig koppling till människornas konstigt gnäggande läten. Roberta provar att klä ut sig till clown medan Rob satsar på att bli en slapstickmästare på Youtube.

 • Avsnitt 4 - Del 4
  Komedi, S1:A4

  Rob skaffar en robotdammsugare som husdjur och familjen upptäcker människans komplexa uppdelning mellan vita lögner och dåliga lögner. Robotarna bestämmer sig för att bara tala sanning när skolans rektor kommer på besök, men inte heller det går bra.

 • Avsnitt 5
  Komedi, S1:A5

  Robotarna upptäcker den märkligaste känslan hittills - kärlek! Roberta förvandlas motvilligt till parterapeut när Carro öppnar upp sig om sina kärleksproblem och Robert går över alla gränser i sina försök att förstå hur kärlek fungerar...

 • Avsnitt 6 - Del 6
  Komedi, S1:A6

  Robssons lär sig att man kan bli arg och skrika om man inte kommer överens. Rob verkar inte komma överens med sig själv medan Robert försöker framkalla ett bråk med sin chef. Roberta ger sig ut i trafiken som tycks vara en given plats för konflikter.

 • Avsnitt 7 - Del 7
  Komedi, S1:A7

  Robssons märker att grannarna tycks ha problem med deras perfekt klippta gräsmatta och obegränsade tillgång på pengar. Tydligen har de drabbats av en mänsklig åkomma som kallas avundsjuka. Robin upptäcker en snarlik, men svart, sjukdom hos Moltas.

 • Avsnitt 8
  Komedi, S1:A8

  Robert upptäcker att hans elever gillar en slags övermänniskor som kallas kändisar och bestämmer sig för att också bli en kändis. Robin och Roberta undrar varför deras grannar flinar så mycket på sociala medier och låtsas vara några de inte är.

 • Avsnitt 9 - Del 9
  Komedi, S1:A9

  Robssons blir medvetna om människors totala besatthet av tid och Robert bestämmer sig för att bli tidsoptimist. Roberta försöker hjälpa Carro att bli mer effektiv, men vad hon inte vet är att effektivisering också kan leda till förödande stress.

 • Avsnitt 10 - Del 10
  Komedi, S1:A10

  Om familjen Robsson som har skapats av och skickats till planeten Jorden av utomjordingar i syfte att undersöka planeten som en framtida boplats.