vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Miniserie, Skräck

Rosemary's Baby

5.5 IMDbUSA

Ett ungt par flyttar till Paris och får en lägenhet i ett tjusigt hus, som dock visar sig ruva på mörka hemligheter.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Night 1
  Miniserie, Skräck, S1:A1

  Efter att ha fått missfall bestämmer sig Guy och Rosemary för att få en ny start i Paris där han får jobb som lärare på Sorbonne. De lär känna ett rikt par som ordnar en lägenhet åt dem, men upptäcker att det hänt något hemskt i det tjusiga huset.

  Viaplay
 • Avsnitt 2 - Night 2
  Miniserie, Skräck, S1:A2

  Roman och Margaux blir allt mer involverade i deras liv när Rosemary blir gravid. Men hon mår allt sämre under graviditeten och undrar om det är något fel med hennes barn.

  Viaplay

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson