vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Se trailer

Rules of the Game

...

Storbritannien
MiniserieThriller
0
0

Handlingen utspelar sig på ett familjeföretag med den hårdföra chefen Sam. En morgon när Sam kommer till kontoret hittar hon en död kropp. Under utredningens gång kommer det fram mordiska hemligheter från det förflutna.
Mer thriller? Kolla här...sektionspartner

Streama Rules of the Game

ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • Maxine Peake is barnstorming in a rich, meaty murder mystery.

 • ...scores high on entertainment value.

 • ...a thought-provoking thriller, bolstered by its stellar cast and a murder-mystery plot that'll have you binge-watching all four episodes.

Säsonger och avsnitt

 • Avsnitt 1
  Miniserie, Thriller

  En morgon när Sam kommer till kontoret hittar hon en person som blivit brutalt mördad. Den nya HR-chefen Maya kastas direkt in i hetluften och upptäcker snart att företaget har en historia av missförhållanden och en sexistisk grabbkultur.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Miniserie, Thriller

  När den nya HR-chefen Maya gräver i företagets arbetskultur upptäcker hon ett mystiskt dödsfall som inträffade tio år tidigare.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Miniserie, Thriller

  Sam har svårt att hålla ihop sin familj och samtidig vara chef för familjeföretaget. Det blir än värre när Maya hittar bevis som hotar att stjälpa hela företaget.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Miniserie, Thriller

  Sista delen. Sam kämpar inombords med sin moral, ska hon låtsas som allt är normalt eller ska hon fortsätta där Maya slutade.

  TV4 Play
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy