vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Ruxx

...

Rumänien
DramakomediRomantik
0
0

Om den unga generationen i ett land som sitter fast mellan det förgångna och framtiden. Serien kretsar kring Rux, en kvinna som balanserar en krävande karriär med sin beskärda del av drama i Rumäniens huvudstad.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Titta nu
Direktlänk saknas då kanalen valt att inte vara kund hos tv.nu
HBO Max
Prenumeration

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Fly Me Away
  Dramakomedi, Romantik, S1:A1

  Rux jobbar åt Moscu, en fastighetspamp i Bukarest, men hon står i hemlighet i begrepp att flytta till Los Angeles och sin älskare J. Hennes syster Cristina pressar henne att berätta för familjen, men pappans besked förändrar allt.

  HBO Max
 • Avsnitt 2 - The Campaign Manual
  Dramakomedi, Romantik, S1:A2

  Moscus fru Liliana måste vinna borgmästarvalet om hans drömprojekt ska kunna bli verklighet. Han anlitar Andrei som kampanjchef, men han drar inte jämnt med Rux. Cristina försöker intervjua Moscus dotter Denisa.

  HBO Max
 • Avsnitt 3 - Smashing
  Dramakomedi, Romantik, S1:A3

  Cristinas försök att bli en seriös journalist ger blandade resultat. Hennes kontakt med Denisa för henne närmare Moscu, och hon får leda sitt första politiska program, vilket blir en succé ur flera synvinklar.

  HBO Max
 • Avsnitt 4 - Love Thy Neighbor
  Dramakomedi, Romantik, S1:A4

  Liliana börjar förstå hur mycket hon kan göra för Bukarest om hon blir vald. Rux försvarar en ung pojke som blir mobbad för att han har kjol på sig, och Andrei börjar bli förälskad i henne. Denisa får sin första modebeställning.

  HBO Max
 • Avsnitt 5 - Justice for Dani
  Dramakomedi, Romantik, S1:A5

  Denisa blir bestört när hon inser att hennes första uppdrag var från en person som försökte komma närmare hennes pappa. Rux tänker ut en plan för att trösta henne, men hon hamnar dessvärre i klammeri med rättvisan.

  HBO Max
 • Avsnitt 6 - Birds, Bees, and Boys
  Dramakomedi, Romantik, S1:A6

  Cristina är arbetslös och ansluter till Lilianas valkampanj där hon börjar charma Moscu. Denisas brottsliga expojkvän kommer tillbaka, men polisen blir snart inkopplad.

  HBO Max
 • Avsnitt 7 - Baby
  Dramakomedi, Romantik, S1:A7

  Rux blir chockad när hon kommer hem och upptäcker att J har gjort ett överraskande besök från Los Angeles. Cristina börjar flirta med Moscu, vilket skapar en konflikt med Rux. Berusad sätter hon sig i bilen och kör därifrån.

  HBO Max
 • Avsnitt 8 - All About Wonderland
  Dramakomedi, Romantik, S1:A8

  Cristina berättar sanningen om sina relationer med Moscu och Andrei för Rux. Moscu inser att det bara finns ett sätt få sitt projekt att bli av, men vad kommer det att kosta hans familj?

  HBO Max
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer