vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Drama, Kriminalare

Saknad

6.3 IMDb2017 • Sverige

Poliskommissarie Maja Silver från polisens operativa avdelning i Stockholm reser tillbaka till den småstad hon en gång lämnat. När en utmärglad flicka hittas mördad mitt i det svenska bibelbältet blir Maja indragen i en intensiv jakt på sanningen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Drama, Kriminalare, S1:A1

  Poliskommissarie Maja Silver återvänder till sin gamla hemstad i förhoppning om att lappa ihop relationen till dottern Rebecka. Men livet tar en ny vändning när en ung kvinna hittas död i ett landsvägsdike. Är det en olycka, ett självmord eller mord?

  Netflix
  SF Anytime
 • Avsnitt 2
  Drama, Kriminalare, S1:A2

  Den döda kvinnan identifieras som Mette Andersson, 22 år, från Stockholm. Och i ett svep försvinner även en 16-årig flicka. Nu tvingas Maja och hennes team vända upp och ner på hela samhället. Det kommer att bli obekvämt för många av ortsborna.

  Netflix
  SF Anytime
 • Avsnitt 3
  Drama, Kriminalare, S1:A3

  Sextonåriga Emelie saknas fortfarande. Polisen gräver allt djupare i ortsbornas liv, men kyrkan sätter sig på tvären. En flicka är död, och en försvunnen. Vem är den huvudmisstänkte? Mitt i allt detta försöker Maja få tillbaka sin egen dotter.

  Netflix
  SF Anytime
 • Avsnitt 4
  Drama, Kriminalare, S1:A4

  Hela samhället har vänts upp och ner nu, men Emelie är fortfarande spårlöst försvunnen. Att följa sökandet är som en bilkrasch i slow motion. Var är hon? Vem tog henne? Maja vet att det väldigt ofta är den man minst anar.

  Netflix
  SF Anytime