vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
Säsong 4
 • Avsnitt 1
  Kriminaldrama, Mysterium, S4:A1

  Et lig uden hoved og hænder bliver fundet på en skrotplads. Liget har ligget i en fryser i mange år, og nu går arbejdet i gang med at identificere det. En vanskelig sag venter makkerparret Sunny Khan og Cassie Stuart. Ikke mindst da det viser sig, at de fire mistænkte alle var politistuderende, d...

 • Avsnitt 2
  Kriminaldrama, Mysterium, S4:A2

  Cassie og Sunny går i gang med at afhøre de fire mistænkte, men ingen af dem er videre samarbejdsvillige. Hvad skete der den aften for 30 år siden, hvor de blev stoppet af politiet? Hvem af dem havde noget med Walsh' død at gøre?

 • Avsnitt 3
  Kriminaldrama, Mysterium, S4:A3

  Hvordan døde Matthew Walsh? Var det et uheld, eller blev han myrdet? De fire mistænkte er ved at blive indhentet af fortidens hemmeligheder og løgne. Men har nogen af dem gjort sig skyldig i mord?

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer