vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Holiday, Komedi

Seinfeld

8.8 IMDb1994 • Säsong 5, Avsnitt 22

George är trött på sin ständiga otur och bestämmer sig för att börja göra allt tvärtemot hur han vanligtvis skulle göra det. Det visar sig vara ett lyckokast och han når för första gången på länge stora framgångar. Då börjar det gå dåligt för Elaine.

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
 • Säsong 8
 • Säsong 9
Säsong 5
 • Avsnitt 1 - The Mango
  Holiday, Komedi, S5:A1

  George har dåligt självförtroende söder om ekvatorn. Elaine avslöjar att hon fejkade sina orgasmer med Jerry. Kramer blir portad från sin favoritfruktaffär.

  Viaplay
  C More
  +1
 • Avsnitt 2 - The Puffy Shirt
  Holiday, Komedi, S5:A2

  George måste flytta in hos föräldrarna, men hittar jobb som handmodell. Kramers flickvän är designer och ber Jerry att ha på sig en av hennes skjortor vid hans nästa framträdande. Jerry går med på det, ovetande om att det är en skjorta med puffärmar.

  Viaplay
  C More
  +1
 • Avsnitt 3 - The Glasses
  Holiday, Komedi, S5:A3

  Georges glasögon blir stulna och när han är utan så tror han att han ser Jerrys flickvän kyssa Jerrys kusin. Nu gäller det bara att ta reda på om han såg rätt eller inte. Elaine blir biten av en hund.

  Viaplay
  C More
  +1
 • Avsnitt 4 - The Sniffing Accountant
  Holiday, Komedi, S5:A4

  Georges pappa ordnar en jobbintervju åt honom som som BH-försäljare. Jerrys revisor visar tecken på drogmissbruk och Elaines nya kille är perfekt förutom att han missbrukar utropstecken.

  Viaplay
  C More
  +1
 • Avsnitt 5 - The Bris
  Holiday, Komedi, S5:A5

  Jerry och Elaine blir gudföräldrar och blir nervösa för alla förpliktelser det medför.

  Viaplay
  C More
  +1
 • Avsnitt 6 - The Lip Reader
  Holiday, Komedi, S5:A6

  Jerry är på tennismatch och har en flört med en av linjedomarna. Senare får han veta att hon är döv. George ber henne läsa på hans ex-flickvänsläppar vad hon säger om honom - vilket naturligtvis leder till problem.

  Viaplay
  C More
  +1
 • Avsnitt 7 - The Non-Fat Yogurt
  Holiday, Komedi, S5:A7

  Kramers nya affärsrörelse, fettfri frozenyoghurt, går lysande. Frågan är bara varför Elaine har gått upp så mycket i vikt. Kramer bestämmer sig för att testa fetthalten i yoghurten. George träffar en gammal barndomsvän.

  Viaplay
  C More
  +1
 • Avsnitt 8 - The Barber
  Holiday, Komedi, S5:A8

  George är osäker på hur en jobbintervju har gått så han bestämmer sig för att undersöka saken genom att dyka upp på kontoret då chefen har semester och låtsas som han jobbar där.

  Viaplay
  C More
  +1
 • Avsnitt 9 - The Masseuse
  Holiday, Komedi, S5:A9

  Elaine träffar den perfekta mannen men svårigheter uppstår då hans namn är detsamma som en ökänd seriemördares. Jerry är frustrerad över att hans flickvän som är massör, vägrar ge honom massage, till och med Kramer är en kund.

  Viaplay
  C More
  +1
 • Avsnitt 10 - The Cigar Store Indian
  Holiday, Komedi, S5:A10

  Jerry försöker imponera på Elaines väninna med en gåva, men hon tycker att den är rasistisk. George bjuder hem en tjej till sina föräldrars lägenhet och låtsas att det är hans. Då föräldrarna hittar ett kondompapper i sin säng får han utegångsförbud.

  Viaplay
  C More
  +1
 • Avsnitt 11 - The Conversion
  Holiday, Komedi, S5:A11

  George konverterar för att hans flickvän inte ska göra slut. Kramer följer med till Georges nya församling och får en oväntad beundrarinna. Jerry hittar medicin mot svamp i sin flickväns badrumsskåp och ägnar mycket energi åt det.

  Viaplay
  C More
  +1
 • Avsnitt 12 - The Stall
  Holiday, Komedi, S5:A12

  Elaine måste gå på en offentlig toalett och när hon ber kvinnan i båset intill att skicka lite toapapper vägrar hon och Kramer känner igen Jerrys nya flickväns röst från en telefonsex-linje.

  Viaplay
  C More
  +1
 • Avsnitt 13 - The Dinner Party
  Holiday, Komedi, S5:A13

  Gänget ska på fest. Jerry och Elaine stöter på problem i kön på bageriet och det går inte bättre för George och Kramer som ska fixa vin.

  Viaplay
  C More
  +1
 • Avsnitt 14 - The Marine Biologist
  Holiday, Komedi, S5:A14

  Jerry träffar en gammal klasskamrat till George och är ivrig att hjälpa sin vän på traven, han säger att George numera är en framstående marinbiolog. En galen ryss kastar Elaines agenda i huvudet på en förbipasserande.

  Viaplay
  C More
  +1
 • Avsnitt 15 - The Pie
  Holiday, Komedi, S5:A15

  Elaine får syn på en skyltdocka som ser ut exakt som henne. Jerry kan inte förstå varför hans flickvän vägrar dela med sig av sin paj. George har en ny kostym som gör ett konstigt ljud.

  Viaplay
  C More
  +1
 • Avsnitt 16 - The Stand-In
  Holiday, Komedi, S5:A16

  Jerry besöker en sjuk vän som är i behov av lite uppmuntran på sjukhuset. George och hans tjej har inget att prata om så han funderar på att göra slut. Tills han hör att hon är på väg att göra detsamma.

  Viaplay
  C More
  +1
 • Avsnitt 17 - The Wife
  Holiday, Komedi, S5:A17

  Jerrys flickvän utger sig för att vara hans fru så att hon kan få rabatt på kemtvätten. George använder duschen på gymmet som badrum och Elaine är osäker på om en manlig bekant vill att de ska vara vänner eller något mer.

  Viaplay
  C More
  +1
 • Avsnitt 18 - The Raincoats
  Holiday, Komedi, S5:A18

  Kramers planer på att tjäna pengar på begagnade regnkappor, designade av Jerrys pappa, går i baklås.

 • Avsnitt 19 - The Fire
  Holiday, Komedi, S5:A19

  Jerry och flickvännen får äntligen lite tid för sig själva - på bio. Filmen missar de helt men Newman missar inte dem.

  Viaplay
  C More
  +1
 • Avsnitt 20 - The Hamptons
  Holiday, Komedi, S5:A20

  Kramer dejtar en av Elaines kollegor, som hon avskyr. George får panik när det börjar brinna hos flickvännen under hennes sons födelsedagsfest.

  Viaplay
  C More
  +1
 • Avsnitt 21 - The Opposite
  Holiday, Komedi, S5:A21

  Gänget åker till Hamptons för att se en väns baby. Babyn visar sig vara förskräckligt ful och när en stilig läkare beskriver den med samma ord som han beskriver Elaine med, så blir hon förnärmad. Och Georges flickvän badar topless.

  Viaplay
  C More
  +1
 • Avsnitt 22 - Säsongsavslutning - The Opposite
  Holiday, Komedi, S5:A22

  George är trött på sin ständiga otur och bestämmer sig för att börja göra allt tvärtemot hur han vanligtvis skulle göra det. Det visar sig vara ett lyckokast och han når för första gången på länge stora framgångar. Då börjar det gå dåligt för Elaine.

  Viaplay

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer