vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Världens natur: Serengeti
Serengeti

...

USA
DjurDokumentärNatur
0
0

Ett antal ikoniska djur på Serengetislätten i Afrika följs under ett år. Det är en tid med massor av djur i Serengeti, men en rad dramatiska och oväntade händelser som sätter djurfamiljerna upp mot varandra.
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Djur, Dokumentär, Natur, S2:A1

  Det finns spänningar i lejonflocken. Lejoninnan Khali kan inte räkna med att Sefu och de andra lejonhanarna skyddar henne. Rivaler bland babianerna hotar Bakaris fredliga ledarskap.

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Avsnitt 2
  Djur, Dokumentär, Natur, S2:A2

  Inte ens elefanten är osårbar om extrema regn piskar Serengeti. När floderna förvandlas till rytande forsar sveps ledarhonan Nalas syster och hennes lilla unge med. Ska de överleva och återse sin flock?

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - Avsnitt 3
  Djur, Dokumentär, Natur, S2:A3

  Savannen torkar upp efter den svåra översvämningen. Men den har lämnat sår. Elefanterna sörjer förlusten av en av sina flockmedlemmar och återvänder till hennes kvarlevor om och om igen.

  SVT Play
 • Avsnitt 4 - Leadership
  Djur, Dokumentär, Natur, S2:A4

  De främmande lejonhanarna fortsätter att vara ett hot mot Khalis flock. Risken finns att de dödar hennes ungar. Hos babianerna avvärjer ledarhanen Bakari i sista stund ett kuppförsök. Sedan lägger sig lugnet.

 • Avsnitt 5 - Avsnitt 5
  Djur, Dokumentär, Natur, S2:A5

  Den unga geparden Duma börjar bli vuxen. Men när han kommit ifrån sin mor och försöker ansluta sig till en grupp vuxna hanar blir han avvisad. Lejoninnan Khali omringas av hyenorna och är riktigt illa ute när hanarna med svart man dyker upp. .

  SVT Play
 • Avsnitt 6 - Reckoning
  Djur, Dokumentär, Natur, S2:A6

  Den lilla moderlösa gasellen Tamu är illa ute när gepardhonan Aiysha ska mata sina ungar. De är ständigt hungriga och en liten gasell borde vara en lätt match. Men Tamu har blivit mycket snabbfotad och gepardhonan får betala dyrt för sitt jaktförsök.

  SVT Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer