vidare till tv.nu
Hur snabb är du i tanken? Testa vårtsektionspartner

Dokumentär

Sexy hands

Sverige

I fyra ronder tävlar tre kandidater om att vinna veckans singels hjärta enbart med hjälp av teckenspråk. Blir det kärlek vid första tecknet?

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Dokumentär, S1:A1

  Singeln Otto söker ett nytt äventyr och känner sig redo för ett förhållande. Tidigare har blygheten varit ett hinder men när chansen att delta i Sexy hands dök upp var Otto inte sen att anta utmaningen i jakten efter kärlek. Kandidaterna Frida, Annika och Sandija är lika modiga som Otto, men fråg...

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Avsnitt 2
  Dokumentär, S1:A2

  Frida, som fått teckenspråket genom sina två döva syskon, trodde aldrig att hon skulle dejta i TV. Men efter att en vän anmält henne till programmet tackade hon ändå ja till att vara med. Lyckas någon av kandidaterna Ahmed, Unisa eller Gesly charma henne tillräckligt för att få ta med henne på en...

  SVT Play
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, S1:A3

  Trebarnspappan Nicklas ogillar singellivet och hoppas på att träffa en tjej som är ärlig, öppen och rakt på sak. Han har testat dejting-appar men tycker inte att det funkar bra så nu söker han lyckan i Sexy hands. Kan någon av kandidaterna Sara, Eva eller Kristina vara den rätta för Nicklas?

  SVT Play
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, S1:A4

  Att ha humor och älska djur är ett måste om man ska matcha bra med singeln Emelie. Vem av kandidaterna Hanna, Blända och Josephine lyckas bäst med att visa upp sina humoristiska och djurälskande sidor via kärleksväggen? Och vem får Emelie på fall och får följa med på en dejt?

 • Avsnitt 5
  Dokumentär, S1:A5

  Singeln Kristijan söker en självständig tjej som gör honom glad och som han kan dela känslor och djupa tankar med. Kan någon av kandidaterna Tilde, Amelie eller Mathilde vara den som får Kristijans hjärta slå extra hårt och blir det kanske kärlek redan vid första tecknet?

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer