vidare till tv.nu
Hur snabb är du i tanken? Testa vårtsektionspartner

Dokumentär, Mode

She's got the look

2014 • Sverige

Modellerna som tävlar om äran och ett modellkontrakt med KappAhl är alla kvinnor över 35 år. Modellerna får genomgå en rad utmaningar och fotograferingar som tar sin utgångspunkt i modellyrket, och de får stöd och råd av en erfaren jury.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - She's got the look del 1
  Dokumentär, Mode, S1:A1

  Tusentals kvinnor över 35 år från hela landet har sökt till She's got the look. De hoppfulla kvinnorna får visa upp sig på catwalken där de blir bedömda av juryn. De som går vidare i den första uttagningen har chansen att vinna ett modellkontrakt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2 - She's got the look del 2
  Dokumentär, Mode, S1:A2

  Juryn har valt ut 27 deltagare som ställs inför två utmaningar. I den första ska de bli fotograferade utan smink för en porträttbild, något som blir svårt för en del av kvinnorna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3 - She's got the look del 3
  Dokumentär, Mode, S1:A3

  De tolv deltagarna flyttar in i sitt nya boende utanför Stockholm där de ska bo tillsammans under tävlingens gång. De ställs direkt inför en utmaning då de ska gå sin första modevisning på Stockholm fashion week.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4 - She's got the look del 4
  Dokumentär, Mode, S1:A4

  Jessica kommer med en överraskning till deltagarna, något som till en början gläder dem. Men för några blir det inte riktigt som de tänkt sig. Sedan är det dags för fotografering och jurybedömning.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5 - She's got the look del 5
  Dokumentär, Mode, S1:A5

  Deltagarna får det tufft när fysisk och mental träning står på schemat, speciellt då flera av dem är sjuka. Det sportiga temat fortsätter under fotograferingen där de ska inta svåra poser och arbeta i vatten.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6 - She's got the look del 6
  Dokumentär, Mode, S1:A6

  Deltagarna åker till en dansstudio för att få koll på kroppen och lära sig hur man går och rör sig kvinnligt i höga klackar. Sedan är det dags för underklädesfotografering. Kvällen avslutas på en innekrog i Stockholm.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Mode, S1:A7

  Flera av deltagarna längtar efter sina nära. De får i uppdrag att skriva ett brev till någon de har kär, något som leder till starka känslor. Fotograferingen har bröllopstema och det blir en utmaning för flera att ta på sig bröllopsklänningarna.

 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Mode, S1:A8

  Deltagarna tar sig an en ansiktsfotografering där de ska marknadsföra smink. De får råd av skådespelaren Mia Poppe som berättar hur man lättare slappnar av och ger sig hän under en fotografering.

 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Mode, S1:A9

  Deltagarna ställs inför sitt första riktiga modelljobb då de ska fotograferas för en modetidning. Temat är festkläder och en studsmatta används för att ge det rätta lyftet. Sedan ska de styla, sminka och fota varandra.

 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Mode, S1:A10

  Det är dags för final och två av de fyra återstående deltagarna slås ut efter den första fotograferingen. Fotografen Carlo Bosco står bakom kameran under den sista och avgörande fotograferingen. Juryn får sällskap av Dotte Klingström.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer