vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Sjölyckan

...

Sverige
KomediSitcom
0
0

En familj ska tillbringa hela sommaren tillsammans i skärgården. Eftersom det är första sommaren sedan mamman i familjen gick bort vill barnen stötta sin far men frågan är hur det kommer att gå med tre generationer under samma tak.
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • ...en liten pärla och innehåller precis vad en svensk serie med 22-minutersavsnitt ska bjuda på 2018.

 • ...välskriven, somrigt snygg, behaglig och rolig på ett relaterbart sätt.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Arvet
  Komedi, Sitcom, S3:A1

  Tomas och Klara blir nervösa över arvet när det visar sig att Berndt spontant gått och gift sig med Söderberg. Tomas är ett vrak till följd av Zions dygnsrytm, men han och Lily är inte helt ense om hur de ska lösa med problemet.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Köpa båt
  Komedi, Sitcom, S3:A2

  Tomas och Lily vill kunna göra egna utflykter med båten, medan Klara vill att alla ska vara tillsammans. Går det att hitta en lösning utan att någon blir sårad? Berndt fixar världens sämsta bröllopsresa till Söderberg och riskerar hela äktenskapet.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Tonårsbesök
  Komedi, Sitcom, S3:A3

  Klara, Rille och Tomas vill gärna framstå som världens bästa tonårsföräldrar när Ruths pojkvän och Noahs flickvän kommer på besök, men hur långt är de beredda att gå? Ludde försöker ha ett sommarjobb och Lily visar nya prov på bra fingertoppskänsla.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - Barb was here
  Komedi, Sitcom, S3:A4

  Lily detoxar och alla får, till mer eller mindre glädje, lära känna hennes alter ego. Tomas fyller år och är missnöjd med firandet, vilket Mats försöker rädda upp. Klara och Rille är bekymrade över Ludde. Något är uppenbart fel, men vad?

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - Carpe semester
  Komedi, Sitcom, S3:A5

  Klara får panik över att semestern snart är över och vill hetsa fram fina sommarminnen med familjen. Tomas får oväntad pappakonkurrens av Mats vilket leder till något av en identitetskris. Är han verkligen så modern och jämställd som han vill tro?

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6 - Höststängningen
  Komedi, Sitcom, S3:A6

  Tomas och Klara utmanar Berndt om makten under nedstängningen. Rille deppar över sin praktiska uselhet, men visar sig återigen vara kungen av bekvämlighet. Söderberg är servicekrävande och Lily oroar sig över Zions intelligensnivå.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy