vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Sjukhuset

...

Sverige
MedicinReality
0
0

Sjukhuset skildrar vanliga rutinmässiga dagar på ett svenskt sjukhus men även de mer hektiska, det kan vara allt mellan ett brutet lillfinger till en hjärtinfarkt som behöver behandlas. Man följer flera olika yrkesgrupper i deras arbete, bland annat läkare, plastikkirurger, ortopeder, kardiologer, akutläkare, ambulanssjuksköterskor och barnmorskor. Sjukhuset ger en mer personlig inblick i hur dagsverket på ett sjukhus kan fungera med kommentarer och intervjuer av personalen och patienterna.
Mer reality? Kolla här...sektionspartner
Titta nu
Direktlänk saknas då kanalen valt att inte vara kund hos tv.nu
Viafree
Gratis

Säsonger och avsnitt

Säsong 6
 • Säsong 1
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
Säsong 6
 • Avsnitt 1
  Medicin, Reality, S6:A1

  Johan hjälper 2-årige Hugo som tidigare opererats eftersom hans ärr inte har läkt ordentligt. Rolf har stora besvär med skakiga händer. Kirurgerna ska operera in elektroder och en stimulator i hans hjärna för att försöka minska problemen.

 • Avsnitt 2
  Medicin, Reality, S6:A2

  Angelica ska hjälpa 7-åriga Alice korrigera sina utstående öron. Transsexuella Maria har under flera år med läkarnas hjälp förvandlat sig från man till kvinna. Johan skapar bland annat blygdläppar. Mirjam hjälper Linda som ska föda sitt tredje barn.

 • Avsnitt 3
  Medicin, Reality, S6:A3

  Ambulansen får ont om tid när den hämtar en man som drabbats av en hjärtinfarkt. Johan syr tillbaka halva fingertoppen på 6-årige Max som klämt sitt finger svårt under en kurragömmalek. Sorina träffar en patient som har smärtsamma njurstensanfall.

 • Avsnitt 4
  Medicin, Reality, S6:A4

  Rickard kallas ut till Karl Ivan som skurit sig i halsen när han var ute med djuren på gården. På sjukhuset väntar ett team på att kunna ta över direkt och behandla Karl Ivans skador, som kan vara livshotande om såret ligger för nära halspulsådern.

 • Avsnitt 5
  Medicin, Reality, S6:A5

  Hans transplanterar hud till de allvarligast skadade delarna på en liten pojkes händer. Han hade bränt sig på en braskamin. Christer kallas ut till en ridolycka. Anita hjälper Elvira som har diabetes att träna på att sticka en apelsin med en spruta.

 • Avsnitt 6
  Medicin, Reality, S6:A6

  Nina har fått en cysta på äggstocken som inte vill försvinna och Guillermo förbereder därför en titthålsoperation. Tomas fick en infektion efter en operation och den nya huden är borta. Johan vara mycket försiktig när han gör en ny transplantation.

 • Avsnitt 7
  Medicin, Reality, S6:A7

  Anita tar hand om 5-åriga Oskar som ska få en cellgiftsbehandling. Christer hämtar Cornelia som ramlat under en gympalektion. Hon får tröst en nallebjörn av Christer. Johan hjälper Gun som länge lidit avväldigt smärtsamma bensår.

 • Avsnitt 8
  Medicin, Reality, S6:A8

  Kenneth har brännskadats i en sprängolycka. Vid undersökningarna hittar man en nervskada i ett finger och Johan måste operera akut. Hanna hjälper ettårige Jonah som fått en stöt efter att ha lekt med en strömbrytare.

 • Avsnitt 9
  Medicin, Reality, S6:A9

  Per hjälper Therese som har en cysta i huvudet. Christer gör sitt sista pass innan han ska iväg på semesterkryssning med några av kompisarna på stationen. Sara tar hand om nyfödda Theo som hade en dramatisk födsel med sugklocka och kejsarsnitt.

 • Avsnitt 10
  Medicin, Reality, S6:A10

  Läkaren Rani tar emot Iris som ska opereras för en akut hjärtinfarkt. Ambulansen åker till en man som har hungerstrejkat i 2 veckor. Erik behandlar en rekordtidigt född pojke som inte andades vid födseln. Pojkens tillstånd är mycket allvarligt.

 • Avsnitt 11
  Medicin, Reality, S6:A11

  Rani ger en patient elchocker för att återställa hjärtrytmen. Efteråt är det svårt att väcka honom och Rani är oroad över att något gått fel. Johanna och Patrik träffar en ung kvinna som har en så kallad vattenskalle som utvecklats under flera år.

 • Avsnitt 12
  Medicin, Reality, S6:A12

  Rickard åker till Bengt som ramlat av stolen och skadat sig svårt. Rani undersöker Roger som har en vit mask på sin tunga. Johan lägger om lilla Agnes som fick en panna fylld med hett matfett över sig. Roger träffar Josef som har en böld på baken.

 • Avsnitt 13
  Medicin, Reality, S6:A13

  Sonny har klämt foten i en permobilolycka och Patrik kör honom till akuten. 17-årige Magnus cancer har kommit tillbaka och tyvärr har han fått blodförgiftning. Hans ska ta bort en tumör på en mans ögonlock och sedan återskapa ögonlocket.

 • Avsnitt 14
  Medicin, Reality, S6:A14

  Rickard åker till Cloetta-fabriken där en anställd fått en allergichock. Mats hjälper Barbro då hennes EKG-värden är dåliga och det visar det sig att Barbro har fått en infarkt och måste opereras. Den för tidigt födde Danny övervakas dygnet runt.

 • Avsnitt 15
  Medicin, Reality, S6:A15

  Mats går morgonrond när ett larm om en akut hjärtinfarkt kommer in. Johan har tidigare blivit utsatt för smittat blod från en patient. Nu måste han själv kontrolleras. För att göra det lite värre så råkar Johan dessutom vara lite spruträdd...

 • Avsnitt 16
  Medicin, Reality, S6:A16

  Ambulansen rycker ut till Eva som har haft hjärtproblem. Mattias ska hjälpa 13-årige Oscar som är hjulbent. Mattias opererar in metallplattor i hans ben som tvingar dem att växa rakt. Erik tittar till lille Benjamin som fötts med en extra tumme.

 • Avsnitt 17
  Medicin, Reality, S6:A17

  Rani tar hand om 19-åriga Susanne som krockat. Ingela ligger inne på sjukhuset efter två akuta hjärtstopp. Christer får ett larm om en knivskada. 7-åriga Isak har en metallplatta i benet för att stabilisera det efter en operation.

 • Avsnitt 18
  Medicin, Reality, S6:A18

  Christer går igenom all utrustning i ambulansen när ett larm om en man med svåra ryggsmärtor kommer in. Charlottes bebis i magen har för snabb hjärtrytm. Erik tittar till Melvin som föddes redan efter halva graviditetstiden.

 • Avsnitt 19
  Medicin, Reality, S6:A19

  Johan undersöker en äldre dam med diabetes och en man som har en lungsjukdom. Mirjam tar blodprov på tre dagar gamla Amanda. Mirjam undersöker henne för gulsot. 7-årige Jordan har brutit ett finger och opereras av Hans.

 • Avsnitt 20
  Medicin, Reality, S6:A20

  Sorina tar hand om en ung tjej som har skurit sig på en kniv när hon diskade. Hans opererar Monica som har haft bröstcancer. Tina kommer in med svåra smärtor i armen. Angelica och Hans kommer fram till att Tina lider aven ärftlig sjukdom.

 • Avsnitt 21
  Medicin, Reality, S6:A21

  Akutläkaren Johan undersöker en kvinna som har opererats mot övervikt. Nu har hon fått feber, frossa och ont i magen. Patrik och Christer rycker ut med ambulansen till flygfältet för att möta ett passagerarplan i nödläge.

 • Avsnitt 22
  Medicin, Reality, S6:A22

  Hjärtspecialisten Mats tar hand om Siv som fått en hjärtinfarkt och plastikkirurgen Johan träffar gamla brännskadepatienter. Johans kollega Hans opererar bort hudcancer inför sina studenter medan akutläkaren.

 • Avsnitt 23
  Medicin, Reality, S6:A23

  Sjuksköterskan Sorina försöker hjälpa diabetespatienten Karl-Johan som har farligt högt blodsocker, men Karl-Johans kraftiga skakningar gördet väldigt svårt att sätta nålen som ska användas för att ge honom medicin.

 • Avsnitt 24
  Medicin, Reality, S6:A24

  Ambulansjukvårdarna Johan och Niklas rycker ut till en patient som drabbats av hjärtrubbningar.

 • Avsnitt 25
  Medicin, Reality, S6:A25

  Akutläkaren Johan kallas in för att titta till Alva som slagit i huvudet och nu börjat kräkas. Ambulanssjukvårdarna Patrik och Johan hjälper till med en axel som hoppat ur led vid en innebandymatch.

 • Avsnitt 26
  Medicin, Reality, S6:A26

  Barnmorskan Lina får problem när en bebis som ligger felvänd i mammas mage måste vändas. Om hon lyckas så måste barnet förlösas med kejsarsnitt.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy