vidare till tv.nu
Se trailer
Veckans streamingquizsektionspartner

Dokumentär, Kriminalare

Smiley face killers
Smiley Face Killers: The Hunt for Justice

USA

Vi följer utredningen av hundratals mystiska drunkningsfall i USA de senaste 20 åren då manliga collegestudenter fått sätta livet till. Offren är förbryllande lika och hittades i närheten av en klottrad smiley-symbol.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Se trailer
  Avsnitt 1 - The Case Of Dakota James
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A1

  Ett team av pensionerade poliser som arbetat intensivt med utredningen kring The Smiley Face Killers de senaste tjugo åren, tar sig an ett mystiskt drunkningsfall 2017 där en doktorand från Pittsburgh mist livet.

 • Se trailer
  Avsnitt 2
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A2

  Detektiverna reser till La Crosse, Wisconsin för att utreda ett fall från 2006 där en basketspelande collegestudent dött. De tror att La Crosse är startplatsen för deras teori om Smiley Face Killers, då många mystiska drunkningsfall ägt rum där.

 • Se trailer
  Avsnitt 3 - Will Hurley
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A3

  Utredarna åker till Boston för att undersöka ett fall från 2009 då en före detta soldat gick en mytisk död till mötes. Offrets flickvän pratade med honom minuter innan han försvann och utredarna tror att The Smiley Face Killers ligger bakom dådet.

 • Se trailer
  Avsnitt 4 - Brian Welzien
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A4

  Den här gången tittar utredarna närmare på ett ohyggligt fall då en collegestudent i Chicago försvann på nyårskvällen till självaste millennieskiftet. 77 dagar senare hittades studenten död på en strand i delstaten Indiana.

  TV4 Play
 • Se trailer
  Avsnitt 5 - Tommy Booth
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A5

  År 2008 försvann en ung man i en förort till Philadelphia och 14 dagar senare gjordes en otäck och förbryllande upptäckt då mannen påträffades död i ett område som tidigare genomsökts. Ledtrådarna pekar mot The Smiley Face Killers.

  TV4 Play
 • Se trailer
  Avsnitt 6 - Todd Geib
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A6

  Det avslutande fallet i utredarnas teori om The Smiley Face Killers utspelade sig i nordöstra USA. Utredarna beger sig ut på landsbygden i Michigan där kroppen av en sargad man hittades 21 dagar efter hans försvinnande.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer