vidare till tv.nu
ANNONS
logga in
Se trailer

Smother

...

Irland
KriminaldramaThriller
0
0

Efter sin mans tragiska död undersöker Val Ahern vad som kan ha hänt timmarna efter att Denis ställt till det på hennes födelsedagsfest med ett alltför tidigt meddelande. När hon fördjupar sig i hans familjehemligheter inser Val hur mycket Denis kontrollerande fasad påverkade varje familjemedlem och hur lite hon egentligen kände mannen hon älskade.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Från kritikerna
 • Maeve Binchy-esque thriller is entirely addictive.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Kriminaldrama, Thriller, S2:A1

  Familjen Ahern är i sorg och behöver tid att läka, men sprickorna är uppenbara och relationerna ansträngda. Samtidigt dyker Denis okände son Finn upp, ivrig att knyta band med de systrar han aldrig haft möjlighet att lära känna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Kriminaldrama, Thriller, S2:A2

  Val och hennes tre döttrar häpnar när de ser att någon har klottrat ordet "lögnare" med läppstift på familjens spegel. Val kan bara tolka meddelandet på ett sätt. Någon är ute efter henne.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Kriminaldrama, Thriller, S2:A3

  Familjen Ahern förbereder sig för Calums födelsedagsfirande och kämpar för att upprätthålla en känsla av normalitet, samtidigt som terrorkampanjen mot dem bara eskalerar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Kriminaldrama, Thriller, S2:A4

  Det är Calums 16-årsdag och spänningarna mellan Anna och Elaine närmar sig bristningsgränsen. Jennys exman Michael anländer till stan, förkrossad över nyheten om Nells existens. Joe får ny information om Finn när tragedin plötsligt slår till.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Kriminaldrama, Thriller, S2:A5

  Val försöker att sluta fred med Finn efter hans konfrontation med inkräktaren. Hon anordnar en familjemiddag, men när Alana kommer med ett chockerande uttalande om Finn trappas kriget upp på nytt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Kriminaldrama, Thriller, S2:A6

  Säsongsavslutning. Ingrid berättar för Val om Finns hot och avslöjar att hon var medveten om hans existens, men inte att hans mamma hade dött. Calum upptäcker sanningen om Denis död och Grace bestämmer sig för att ta en paus från familjen.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy