vidare till tv.nu

Reality

Södertäljepolisen

Sverige • Säsong 1, Avsnitt 2

Poliserna är ute på en krogstängning och försöker hjälpa en berusad kvinna, som blir arg istället för tacksam. Ett gammalt fall som Södertäljepolisen redan löst blir aktuellt igen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Södertäljeborna sluter upp
  Reality, S1:A1

  En rånarliga lär sig en läxa när Södertäljeborna sluter upp för att avbryta ett pågående rån. Patrick och George rycker ut på ett larm om misstänkt kvinnomisshandel. Väl där blir mannen våldsam. En felparkering leder till stort tumult.

  Dplay
 • Avsnitt 2 - Ett gammalt fall återupptas
  Reality, S1:A2

  Poliserna är ute på en krogstängning och försöker hjälpa en berusad kvinna, som blir arg istället för tacksam. Ett gammalt fall som Södertäljepolisen redan löst blir aktuellt igen.

  Dplay
 • Avsnitt 3 - Småbarnsmamman åker fast
  Reality, S1:A3

  En småbarnsmamma kör 149 km/h på motorvägen utanför Södertälje och blir stoppad. En man blir misshandlad efter att ha sagt till några personer att inte kasta skräp på gatan, och Jesper och Viktor beger sig till parken för att medla efter ett tjafs.

  Dplay
 • Avsnitt 4 - Husrannsakan i jakt på misstänkta
  Reality, S1:A4

  Andrea gör en husrannsakan i jakt på två misstänkta personer som kan vara beväpnade. Daniel och Patrik följer efter en mystisk bil. Max berättar om ett gammalt fall där en man kastade ut sin fru från sjätte våningen. Kvinnan berättar hur hon mår idag.

  Dplay
 • Avsnitt 5 - Polisen åker på en trafikolycka
  Reality, S1:A5

  Patrik åker på en trafikolycka där en bil mystiskt nog har gasat på och fått sladd av sig själv - i alla fall enligt föraren. Utredaren Anders berättar om ett fall där en svartsjuk man mördade sin exfru och hennes nya pojkvän.

  Dplay
 • Avsnitt 6 - Dagböckerna fällde stalkermördaren
  Reality, S1:A6

  Det har gått ett gaslarm i hamnen och alla respekterar inte polisens avspärrningar. En familj har använt sitt barn för att kunna begå brott. En ung kvinna blev mördad av en stalker i Södertälje och utredaren Peter berättar hur mördaren kunde gripas.

  Dplay
 • Avsnitt 7 - Två nerblodade män i en park
  Reality, S1:A7

  Poliserna Patrick och George träffar på två nerblodade män i en park. Tre pojkar är och badar när några större killar knivrånar dem på en cykel. Polisen Magnus berättar om sitt första pass som polis, ett pass som plötsligt blev på liv och död.

  Dplay
 • Avsnitt 8 - Fredrik och Jesper letar efter kokain
  Reality, S1:A8

  Fredrik och Jesper letar efter kokain och tar en narkotikahund till hjälp. Patrik, Rasmus och Patrick är på en stor trafikolycka. En man har gått i skogen och gjort en fasansfull upptäckt. Mannen ringer 112 och Andrea och Daniel är snabbt på plats.

  Dplay
 • Avsnitt 9 - Handbojor för hela familjen
  Reality, S1:A9

  En kollega utsätts för ett mordförsök och Daniel och Jesper kastar sig in i bilen. Patrik tar hand om en familj vars trevliga kväll slutade i handbojor för hela familjen. Utredaren Gunnar berättar om ett mord som blev upprinnelsen till ett gängkrig.

  Dplay
 • Avsnitt 10 - Ute med pappas bil
  Reality, S1:A10

  En man larmar om att han fått ett paket med narkotika som han inte beställt. En 16-åring har varit ute med pappas bil och blivit inblandad i en olycka. När den andra föraren ringer polisen istället för att ta emot pengar för skadorna hettar det till.

  Dplay
 • Avsnitt 11 - En riktig brakfest
  Reality, S1:A11

  En förare har somnat framför ratten och orsakat stora skador. En riktig brakfest pumpar musik på högsta volym ända in på småtimmarna så poliserna Daniel och Kalle rycker ut. Men på plats hittar de något mycket mer intressant än en musikanläggning.

  Dplay
 • Avsnitt 12 - Livet efter tragedin
  Reality, S1:A12

  Det är höstlov och Patrik och Jocke är civilklädda för att leta efter busiga ungdomar, men de träffar på en ung person som är mer än busig. En fruktansvärd trafikolycka berövade en hel familj livet. Familjens farmor berättar om livet efter tragedin.

  Dplay