vidare till tv.nu

Reality

Sofias änglar - den stora återföreningen

2021 • Sverige • Säsong 1, Avsnitt 6

Sofias änglar besökte en familj 2013, där far och dotter fått cancer. Dottern Josefin överlevde inte. Familjen för vidare hennes minne genom att hjälpa andra. Sofia följer med när de ger lilla Annie en oförglömlig dag i en leksaksbutik.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Anders tio år senare
  Reality, S1:A1

  Det allra första avsnittet av Sofias änglar handlade om Anders med familj. På grund av en hjärntumör uppskattades han bara ha några år kvar att leva. När Sofia återförenas med familjen, 10 år senare, möter hon dock Anders i egen hög person.

 • Avsnitt 2 - Jimmis framtid
  Reality, S1:A2

  Jimmi hade nyss flyttat till ett nytt hus med familjen. Mitt i julstöket 2016 ramlade han av en trampolin och blev rullstolsburen. När Sofia och Jimmi återförenas är han nedstämd. Hon är fast besluten att försöka hjälpa honom framåt.

 • Avsnitt 3 - Tillbaka hos Kimberly
  Reality, S1:A3

  Sofia träffade Kimberly för tre år sedan. Kimberly kämpade då med att bli frisk från anorexia. När de möts igen mår Kimberly sämre än någonsin. Sofia får djupare insikt i hur ätstörningar fungerar och drabbar hela ens liv.

 • Avsnitt 4 - Elisabeth
  Reality, S1:A4

  Elisabeth hade inte långt kvar att leva när Sofias änglar hjälpte henne och familjen. Sofia och Elisabeth fick en speciell relation. Sofia rörs till tårar när hon ser att det halsband hon gav till Elisabeth då i dag bärs av sonen Isak.

 • Avsnitt 5 - Få Lukas att le
  Reality, S1:A5

  Sofia återser Ingela, Mattias och sönerna Liam och Lukas. Sist var familjen orolig för Liam, som hade en obotlig sjukdom. Nu gäller oron även Lukas, som haft det tufft i skolan. Glittret i ögonen är borta. Sofia vill få honom att le igen.

 • Avsnitt 6 - Till Josefins minne
  Reality, S1:A6

  Sofias änglar besökte en familj 2013, där far och dotter fått cancer. Dottern Josefin överlevde inte. Familjen för vidare hennes minne genom att hjälpa andra. Sofia följer med när de ger lilla Annie en oförglömlig dag i en leksaksbutik.

 • Avsnitt 7 - Förlamande sorg
  Reality, S1:A7

  Sofia träffade Johan och Maria för första gången för nio år sedan. De hade då nyligen förlorat sin dotter Nathalie till följd av en våldsam relation. Sorgen och ilskan har varit förlamande för Johan och Maria.

 • Avsnitt 8 - Cornelia och Emmy
  Reality, S1:A8

  Sofia återbesöker Cornelia och Emmy, två tjejer som drabbats av liknande öde som Sofias änglar hjälpte för fyra år sedan. När Sofia möter dem igen gläds hon över att se alla framsteg. Hon har dessutom ordnat med en överraskning.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer