vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Morden i Helsingör
Sommerdahl

...

Danmark
DramaKriminalareSamhälle
0
0

Möt den framstående polisen Dan Sommerdahl och hans bäste vän Flemming som löser mord i den danska kuststaden Helsingör. Samtidigt kämpar Dan för att rädda sitt äktenskap, helt ovetande om att Flemming bär på en hemlighet som kan förstöra allt.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Från kritikerna
 • STREAM IT, but only for the fact that this trio will have to keep solving crimes while the relationship among the three of them falls apart.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1
  Drama, Kriminalare, Samhälle, S3:A1

  En man iklädd våtdräkt hittas död i hamnen. Han har blivit utknuffad från lägenhetsbyggnaden där han bor, men av vem? Dan och Flemming inser snart att mannen legat i konflikt med en av sina grannar, men de saknar konkreta bevis.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Drama, Kriminalare, Samhälle, S3:A2

  Allt hemlighetsmakeri gör det bara svårt för Dan och Flemming att gå till botten med mordfallet. Karsten Hansens familj brottas med det faktum att han också hade en hel del hemligheter, med stora konsekvenser för deras egen säkerhet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Drama, Kriminalare, Samhälle, S3:A3

  En manlig fastighetsentreprenör hittas död i en båt till havs, samma dag som hans stora marina projekt äntligen fått grönt ljus från stadens politiker. Kan de båda händelserna vara sammankopplade? Dan och Flemming kartlägger offrets sista timmar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Drama, Kriminalare, Samhälle, S3:A4

  Nya bevis dyker upp i utredningen, och Dan ställs inför sitt mest utmanande uppdrag hittills. Samtidigt riskerar viktiga bevis att gå förlorade. Kommer Dan, Flemming och deras poliskollegor att lösa mysteriet innan alla spår är borta för gott?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Drama, Kriminalare, Samhälle, S3:A5

  Dan ersätter Flemming med sin nya svärson, den unga polisen Benjamin, som genast sätts på prov. En nunna har blivit mördad i det närliggande klostret och den nybildade polisduon söker upp offrets syster för att ta reda på mer om deras bakgrund.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Drama, Kriminalare, Samhälle, S3:A6

  Polisen har fullt upp med att förbereda sig inför minnesceremonin för stupade soldater. Samtidigt växer kopplingarna mellan soldaterna och klostret. Benjamin gör sitt bästa för att fylla Flemmings skor, men kanske är pressen för stor trots allt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Drama, Kriminalare, Samhälle, S3:A7

  Flemmings förflyttning har ännu inte gått igenom när en änka hittas död under sin egen bil. Det visar sig snart att hennes värdefulla hund är spårlöst försvunnen och ett kodlås på fyndplatsen blir en viktig pusselbit i den fortsatta utredningen.

 • Avsnitt 8
  Drama, Kriminalare, Samhälle, S3:A8

  Dan vaknar upp i en sjukhussäng, men skriver ut sig i förtid när nya bevis dyker upp. Att fånga mördaren är hans första prioritet. Laura och Benjamin står inför ett stort beslut, och ett sorgligt avsked av Flemming stundar.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy