vidare till tv.nu
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner

Dokumentär

SOS Gute

Sverige

På sommaren invaderas Gotland av semesterfirare och livet förändras för de som bor där året runt. Räddningstjänsten får rycka ut för att undsätta gotlänningar och turister. Vi får följa räddningstjänstens arbete under några hektiska sommarveckor.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Otäck olycka ute till havs
  Dokumentär, S3:A1

  Ulrika och Sara kliver ombord på en segelbåt, där en man råkat ut för en otäck olycka. Poliserna Malin och Conny hamnar i en infekterad grannfejd och Henke och räddningstjänsten skyndar sig mot en bil som brinner farligt nära en skog.

  Discovery+
 • Avsnitt 2 - Inbrottstjuv misshandlade man
  Dokumentär, S3:A2

  Ulrika och Lina behandlar en kvinna med plötslig huvudvärk när läget hastigt och drastiskt försämras i ambulansen. Poliserna Johan och Conny söker intensivt efter en gärningsman som brutit sig in hos en familj och misshandlat en person.

  Discovery+
 • Avsnitt 3 - Relationsdrama på Fårö
  Dokumentär, S3:A3

  Polisen Aleksander kastas rakt in i sommaren på Gotland när han hamnar mitt i ett relationsdrama på Fårö. Mitt inne i Visby jobbar brandmännen för fullt för att slippa evakuera flera hundra boende. Polisen får in ett larm om en försvunnen kvinna.

  Discovery+
 • Avsnitt 4 - Polis söker efter försvunnen kvinna
  Dokumentär, S3:A4

  Utanför Hemse har räddningstjänsten fullt upp med en grävmaskin som brinner. Polisen söker fortfarande efter en försvunnen kvinna och får nu hjälp av räddningstjänsten. Samtidigt får Ojet hjälpa en tjej som har skadat sig på en studsmatta.

  Discovery+
 • Avsnitt 5 - Tragisk dödsolycka
  Dokumentär, S3:A5

  Deltidsbrandmännen från Slite rycker ut till en villabrand. Polisen Tobias åker på en trafikolycka som tyvärr inte slutar gott för alla inblandade. Ojet hjälper en tjej som skadat sig på en lekplats.

  Discovery+
 • Avsnitt 6 - Polisen utreder vapen i bostad
  Dokumentär, S3:A6

  Monica på ambulansen skyndar fram till en man som plötsligt fallit ihop på en parkeringsplats utanför Visby. Samtidigt tipsas Malin och Conny om ett vapen som ska finnas i en bostad. För polisen Andreas verkar fallet med den försvunna kvinnan klarna.

  Discovery+
 • Avsnitt 7 - Drunkningspåbud på Tofta strand
  Dokumentär, S3:A7

  Räddningstjänsten tar tillvara på varenda sekund när de får ett drunkningspåbud på Tofta strand. Samtidigt är det en hektisk kväll för yttre befälet Johan som får åka på både en drograttfylla och en misshandel.

  Discovery+
 • Avsnitt 8 - Patrull under medeltidsveckan
  Dokumentär, S3:A8

  Monica på ambulansen åker på en trafikolycka på södra delarna av Gotland. Samtidigt pågår medeltidsveckan inne i centrala Visby och räddningstjänsten jobbar för fullt med att tömma ett hus på vatten.

  Discovery+
 • Avsnitt 9 - Grill orsakar villabrand
  Dokumentär, S3:A9

  Ulrika och Sara kämpar mot de långa avstånden på Gotland under ett brådskande larm. Fagis åker på en villabrand där en grill har tagit fyr i fasaden. Polisen Rudolf får också släcka en brand.

  Discovery+
 • Avsnitt 10 - Hektiskt under Stockholmsveckan
  Dokumentär, S3:A10

  Monica och Sara får ett oroande larm om en liten pojke som har trillat ner från ringmuren inne i Visby. Samtidigt har poliserna fullt upp med sommarens mest hektiska dagar: Stockholmsveckan.

  Discovery+
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer