vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

SOS - Superstädarna
Filthy House SOS

...

Storbritannien
RealityRenoveringTrädgård
0
0

Ett par städare tar sig an att städa Storbritanniens snuskigaste och stökigaste hem. I livets motgångar kan det bli tufft att klara av att få alla pusselbitar på plats, och städningen kan lätt bli bortprioriterad.
Mer reality? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Reality, Renovering, Trädgård, S2:A1

  Superstädarna Richard och Brennan besöker ensamstående mamman Sam i Lincolnshire.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Reality, Renovering, Trädgård, S2:A2

  Superstädarna Richard och Brennan hälsar på 70-åriga DJ:n Olly. Olly har ett shoppingberoende som har lett till att hans hus är fullt med grejer från golv till tak. Vid närmare undersökning hittar Olly och Richard loppor och maskar bland skräpet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Reality, Renovering, Trädgård, S2:A3

  Superstädarna Richard och Brennan besöker 40-åriga sci-fi-samlaren Abi och hennes inneboende Kayleigh. Abis stora samling av prylar har tagit över hemmet och är för mycket för Abi att hantera, nu behöver hon Superstädarnas hjälp att få ordning.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Reality, Renovering, Trädgård, S2:A4

  Brennon och Richard styr sin kosa mot Upminster för att hjälpa mamman Natasha vars hem blivit för mycket för henne att hantera. Vid närmare undersökning av Natashas hus märker Superstädarna att huset inte bara är stökigt, det är ologiskt inrett.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Reality, Renovering, Trädgård, S2:A5

  Richard och Brennon åker till Sulhill för att hjälpa ett par som aldrig lärt sig hur man städar eftersom de vuxit upp med professionell hemhjälp. Hemmet är okej vid en första anblick, men snart märker Superstädarna att det finns farliga bakterier.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Reality, Renovering, Trädgård, S2:A6

  Tina, 73, är i desperat behov av Superstädarnas hjälp. Efter att Tinas man gått bort har hon velat flytta in i sitt familjehem, men det har blivit förstört. Richard och Brennan hittar insekter och gnagare i kaoset och städningen blir en utmaning.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Reality, Renovering, Trädgård, S2:A7

  Den tidigare IT-konsulten Richard bor i en till synes charmig lägenhet med utsikt över en bullrig shoppinggata nära havet. Men inuti lägenheten döljer sig en stökig hemlighet. Kommer Superstädarna lyckas hjälpa Richard städa upp hemma?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Reality, Renovering, Trädgård, S2:A8

  Mormor Michelle har ett problem med att hon handlar för mycket. Nu har hennes hus blivit så fullt av stök, damm och spindelväv att hennes 7-åriga barnbarn inte längre vill komma på besök. Kan Superstädarna ändra på det?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9
  Reality, Renovering, Trädgård, S2:A9

  I vackra Oxfordshire bor ett par vars äktenskap blir lidande till följd av deras stökiga hem. Maken Andy har svårt att slänga saker och hustrun Sarah har ett shoppingberoende, vilket gör att huset blir överfullt av saker.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10
  Reality, Renovering, Trädgård, S2:A10

  I Norfolk bor 36-åriga Andrew som har aspergers syndrom som gör att han kan ha svårt för sociala interaktioner. Andrew samlar på många saker men nu börjar sakerna ta över hans hem som redan är väldigt stökigt och oorganiserat.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 11
  Reality, Renovering, Trädgård, S2:A11

  Superstädarna beger sig till Huddersfield för att hjälpa personliga assistenten Rebecca att få ordning på städningen hemma. Rebecca har haft ett par tuffa år sedan hennes nära vän plötsligt gick bort, och sakta men säkert har hemmet förfallit.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 12
  Reality, Renovering, Trädgård, S2:A12

  I Neath, South Wales, bor ensamstående pappan Barry som nyligen haft en stroke. Barrys hus har börjat likna en soptipp där skräp, spindelväv och bakterier tagit över. Nu kommer Superstädarna till hans undsättning.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy