vidare till tv.nu
Spökpoliserna
trailer

Spökpoliserna
Paranormal Cops

2010, Dokumentär, Kriminalare, USA

En grupp hårda Chicago-poliser använder sina färdigheter för att utreda övernaturliga brott.
0
0

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • trailer
  Avsnitt 1 - Casa Madrid
  Dokumentär, Kriminalare

  Teamet undersöker Big Timer's Sound Shop, en lokal som under svunna tider rymt en spelhåla och en lönnkrog och besökts av Chicagos undre värld. Mannen som jobbar där på nätterna är så förskräckt över det som sker att han är redo att säga upp sig.

 • trailer
  Avsnitt 2 - Victim's Revenge
  Dokumentär, Kriminalare

  Teamet tillkallas för att undersöka Barat College, en gammal skola som numera ligger öde. En ung kvinna tillika elev vid skolan dog 1916 men frågan är om det handlade om mord snarare än självmord och om gärningsmannen fortfarande är vid liv.

 • trailer
  Avsnitt 3 - Stirring Up the Dead
  Dokumentär, Kriminalare

  Konstiga saker börja hända på en restaurang som undergår en renovering, något som skrämmer de anställda. Snart är teamet på plats och tillbringar natten med att följa de ljud och röster de får höra.

 • trailer
  Avsnitt 4 - Dead Man Walking
  Dokumentär, Kriminalare

  Teamet kallas till en brandstation av Frankfort fire department efter en del oförklariga händelser i lokalen. Medan undersökningen pågår blir alla sjuka och Ron undrar om det beror på den paranormala aktiviteten.

 • trailer
  Avsnitt 5 - Meagan's Ghost
  Dokumentär, Kriminalare

  En person kontaktar teamet efter att en okänd kraft har försökt kväva en av hennes gäster. Snart upptäcker man en koppling mellan offret och en död flicka som var bästa vän med husägarens dotter.

 • trailer
  Avsnitt 6 - Messages From Beyond
  Dokumentär, Kriminalare

  En av Rons poliskollegor jobbar extra som säkerhetsvakt i en festlokal och har bevittnat konstiga fenomen där. Därför ber han Ron och hans team att undersöka saken.