vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Stallet med vänner

...

Sverige
Komedi
0
0

Sketcher från humorserien Alla hästar hemma där en gästande komiker medverkar i varje avsnitt. Av och med humorgruppen Stallet.
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Mikael Tornving
  Komedi, S2:A1

  Hur är en betala-själv-kassa mest effektiv? Hur uttalas chèvre? Och hur går en gynundersökning online till?

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Johan Glans
  Komedi, S2:A2

  Hur osexigt är skånska? Hur mycket kan en barnsång censureras? Och hur låter en get? Sketcher av och med humorgruppen Stallet. Gästkomiker: Johan Glans.

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - 3. William Spetz
  Komedi, S2:A3

  Får man ljuga på dejtingsajter? Hur löneförhandlar man bäst? Och hur stor eller liten är en mellanrätt? Sketcher av och med humorgruppen Stallet. Gästkomiker: William Spetz.

  SVT Play
 • Avsnitt 4 - 4. Pia Johansson
  Komedi, S2:A4

  Vem har tre strumpor? Hur hanterar man att flera bokat samma mötesrum? Och kan man missa ett samlag? Sketcher av och med humorgruppen Stallet. Gästkomiker: Pia Johansson.

  SVT Play
 • Avsnitt 5 - 5. Rachel Mohlin
  Komedi, S2:A5

  Hur hälsar man på en naken kollega? Kan förskolan övervärdera barnens kapacitet? Och hur hanterar man en stjälande dejt? Sketcher av och med humorgruppen Stallet. Gästkomiker: Rachel Mohlin.

  SVT Play
 • Avsnitt 6 - 6. Peter Magnusson
  Komedi, S2:A6

  Kan en psykolog bli för engagerad? Är kundvagnar svårmanövrerade? Och vad gör egentligen en konsult? Sketcher av och med humorgruppen Stallet. Gästkomiker: Peter Magnusson.

  SVT Play
 • Avsnitt 7 - 7. Kristina "Keyyo" Petrushina
  Komedi, S2:A7

  Vad är en rimlig julklapp från ett syskon? Hur beter sig en mobilförsäljare på dejt? Och hur länge får man tro på tomten? Sketcher av och med humorgruppen Stallet. Gästkomiker: Kristina "Keyyo" Petrushina.

  SVT Play
 • Avsnitt 8 - 8. Anna Blomberg
  Komedi, S2:A8

  Vad innebär det att föda naturligt? Bör man undvika att plocka ur diskmaskinen på kontoret? Och hur tar man sig ur jobbiga nyåsmingel? Sketcher av och med humorgruppen Stallet. Gästkomiker: Anna Blomberg.

  SVT Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy