vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Barnprogram, Djur

Stallkompisar

6.0 IMDb

Stevie, Lisa och Carol går på ridskola och bildar en klubb som de kallar för Sadelklubben..

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Tillbaka i sadeln
  Barnprogram, Djur, S3:A1

  Veronica utmanar tjejerna i Sadelklubben på en tävling och försöker fuska sig till segern. Men den elektroniska grejen hon använder för att vinna försätter henne istället i en farlig situation.

 • Avsnitt 2 - Gå vidare
  Barnprogram, Djur, S3:A2

  Caroles pappa får ett nytt jobb på andra sidan Atlanten och Carole måste säga adjö till Pine Hollow och sin älskade häst Starlight. Är detta slutet för Sadelklubben?

 • Avsnitt 3 - Gå vidare
  Barnprogram, Djur, S3:A3

  Carole är förtvivlad över att behöva lämna Pine Hollow. Tanken på att Starlight ska bli en militärhäst får henne att rymma med hästen. Lisa och Stevie hänger med och tillsammans tar de till extrema metoder för att Carole ska få stanna kvar.

 • Avsnitt 4 - Jag bryr mig inte
  Barnprogram, Djur, S3:A4

  Något skrämmer hästarna i stallet på natten. Kan det kanske ha något att göra med den nya, mystiska ridskoleeleven, Desi?

 • Avsnitt 5 - Gå äver gränsen
  Barnprogram, Djur, S3:A5

  Desis pappa stänger av en av de populära ridvägarna runt Pine Hollow. Men när den lilla åsnan Trouble lever upp till sitt namn och ställer till trubbel, måste stallkompisarna Lisa, Carole och Stevie ta sig innanför avspärrningarna.

 • Avsnitt 6 - Sanning eller konsekvens
  Barnprogram, Djur, S3:A6

  Pine Hollow ska vara värd för nästa distriktstävling. Killarna utmanar Stevie på en skogsritt och blir så imponerade av hennes skicklighet att de vill att hon ska tävla för deras lag.

 • Avsnitt 7 - Hertiginnan och åsnan
  Barnprogram, Djur, S3:A7

  Stevie blir skadad och Carole och Lisa erbjuder sig att också sluta rida. Stevie gillar inte idén, men Veronica inser att hon kan dra nytta av att tjejerna är borta när tävlingshästen Danville Dutchess kommer till Pine Hollow.

 • Avsnitt 8 - Allt är inte guld som glimmar
  Barnprogram, Djur, S3:A8

  Stallkompisarna upptäcker en gammal guldgruva och Jess morfar, cirkusartisten Orlando, berättar om gruvans historia för dem. När Veronica är elak mot den gamle mannen, bestämmer sig tjejerna i Sadelklubben för att lära henne en läxa.

 • Avsnitt 9 - Ett steg framåt
  Barnprogram, Djur, S3:A9

  Simon älskar Midnight och står inte ut med tanken på att den vackra hästen ska avlivas. Han beslutar sig för att göra något åt saken och stallkompisarna i Sadelklubben är inte sena att haka på och hjälpa till - allt för en god sak.

 • Avsnitt 10 - Sårad
  Barnprogram, Djur, S3:A10

  De årliga uttagningarna ska visa vilka av Pine Hollows elever som är bäst. Veronica inser att hon riskerar att komma tvåa efter Stevie, vilket får henne att ta till extrema metoder.

 • Avsnitt 11 - Guldmedaljen
  Barnprogram, Djur, S3:A11

  Stevie hittar en mästerskapsmedalj i Old Sweetwater och lyckas mot alla odds spåra medaljens ägare, Rosemary Cross. Efter en traumatisk upplevelse har Rosemary dragit sig tillbaka från omvärlden och slutat rida.

 • Avsnitt 12 - Det kliar!
  Barnprogram, Djur, S3:A12

  Carole får symptom som tyder på att hon är allergisk mot något och hon fruktar att det är hästar hon inte tåler. Hon får Stevie och Lisa att lova att inte säga något till någon, men de är oroliga för att sjukdomen gör henne till en farlig ryttare.

 • Avsnitt 13 - Lisas val
  Barnprogram, Djur, S3:A13

  Helt utan förvarning dyker plötsligt Diablo upp på Pine Hollow igen och Lisa tar emot honom med öppna armar. Men Belle blir plötsligt sjuk och Stevie är övertygad om att Diablo har burit med sig en farlig och smittsam sjukdom från vildmarken.

 • Avsnitt 14 - Lisas val
  Barnprogram, Djur, S3:A14

  Pine Hollow-stallet är satt i karantän på grund av en influensaepidemi bland hästarna. Lisa måste ta in Diablo för undersökning, för att kolla om han kanske är smittkällan.

 • Avsnitt 15 - Den mystiska ponnyn
  Barnprogram, Djur, S3:A15

  En mystisk ponny dyker upp vid stallet och börjar följa efter Carole överallt. Och det är tur att hon inte blir av med den, eftersom den faktiskt räddar livet på henne.

 • Avsnitt 16 - Trubbel i det fria
  Barnprogram, Djur, S3:A16

  När Veronica tvingar ut åsnan Trouble från stallet, blir både han och hans bästa kompis Danville Dutchess så ilskna att de rymmer tillsammans. Jess och Melanie får göra en hel del detektivarbete för att hitta åsnan och miljonhästen.

 • Avsnitt 17 - Överlistad
  Barnprogram, Djur, S3:A17

  Gänget i Pine Hollow-stallet känner för lite äventyr och ger sig ut på en låtsas-rävjakt. Men det håller på att sluta riktigt illa när Simon ensam kommer ut i farlig terräng och skadar sig. Kommer de lyckas hitta Simon i tid?

 • Avsnitt 18 - Man ska veta sin plats
  Barnprogram, Djur, S3:A18

  Lisa fortsätter att förbättra sin hoppning och slåss nu med Carole och Veronica om förstaplatsen. Men när Prancers benskada gör sig påmind, måste Lisa ta ett svårt beslut. Ska hon ta farväl av sin pålitliga gamla häst och skaffa en ny?

 • Avsnitt 19 - Våga hoppa
  Barnprogram, Djur, S3:A19

  När Garnet vägrar hoppa över oxern, tar Veronica till alla metoder för att få hästen att göra som hon vill. Hon anlitar till och med en lydnadsexpert, innan hon inser att det är hennes egen rädsla för misslyckande som håller tillbaka Garnet.

 • Avsnitt 20 - Stamtavlor
  Barnprogram, Djur, S3:A20

  Samantha Askew är en ung, rik tjej med anknytning till kungahuset. När hon besöker Pine Hollow blir Veronica alldeles till sig och försöker imponera på allt och alla, särskilt Sam. Men Sam bryr sig inte om folks stamtavlor.

 • Avsnitt 21 - Släkten är värst
  Barnprogram, Djur, S3:A21

  Lisa och hennes lillasyster Melanie bråkar. När Melanie sedan hör Lisa säga att hon önskar att Melanie inte fanns, blir hon ledsen och rymmer på sin ponny. Lisa måste nu ge sig ut med Prancer för att hitta sin syster och ställa allt tillrätta igen.

 • Avsnitt 22 - Jockey utan hopp
  Barnprogram, Djur, S3:A22

  Jack misslyckas på sin audition och blir så ledsen att han vill säga upp sig. Men tjejerna övertalar Max att ge Jack jobb på kontoret tills han blir sugen på att rida igen. Veronica försöker dessutom få skolan att ge honom en chans till.

 • Avsnitt 23 - Hela havet stormar
  Barnprogram, Djur, S3:A23

  En översvämning gör att ridskoleeleverna blir fast på Pine Hollow och tvingas övernatta där. När Desi tror att hon har ätit en pepparfrukt, blir hon helt stirrig och börjar glatt berätta sanningar för alla.

 • Avsnitt 24 - Svårt att skiljas
  Barnprogram, Djur, S3:A24

  När Stevie och Lisa börjar bråka på Stallkompisarnas jubileumsfirande, verkar det som att gruppen kommer att splittras. Det är nu upp till Carole att få tjejerna att komma över sina meningsskiljaktigheter.

 • Avsnitt 25
  Barnprogram, Djur, S3:A25

  Som en del av Pine Hollow-elevernas slutprov, ska tjejerna delta i en nattlig äventyrsritt. Men när gruppen blir osams och Garnet försvinner, får de använda all sina kunskaper om hur man klarar sig i vildmarken.

 • Avsnitt 26 - I full galopp mot England
  Barnprogram, Djur, S3:A26

  Carole vinner ett stipendium till en prestigefylld internationell ridskola, men har inte råd att betala resan dit för sig och Starlight. Så Stallkompisarna anordnar en insamlingsgala för att få ihop pengar så att Carole inte missar sitt liv chans.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer