vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Barnprogram, Sitcom

Star Falls

4.9 IMDb2018 • USA

En viljestark tonåring övertygar en filmstjärna från Hollywood och hans familj att bo hemma hos henne medan han spelar in en film. Hennes hemliga plan är dock att para ihop honom med sin mamma.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Kändisfällan
  Barnprogram, Sitcom, S1:A1

  När Sophia räddar Hollywood-stjärnan Craig Brooks hund, tar hon tillfället i akt och presenterar honom för hennes mamma. När det inte funkar, tar hon det ett steg längre och får stjärnan och hans tre barn att flytta in hos dem!

  Viaplay
 • Avsnitt 2 - Vi tvättar allt
  Barnprogram, Sitcom, S1:A2

  När Sophia märker att Diamond får precis vad hon vill, när hon vill, så hoppas hon att Beth ska behandla henne på samma sätt. Men istället inser Craig att han har gjort fel och säger åt Diamond att hon måste tjäna ihop sina egna pengar.

  Viaplay
 • Avsnitt 3 - Assistenten
  Barnprogram, Sitcom, S1:A3

  När Craigs assistant säger upp sig, går Sophia och Diamond till ytterligheter eftersom dom båda vill ha det jobbet!

  Viaplay
 • Avsnitt 4 - The Birthday
  Barnprogram, Sitcom, S1:A4

  Sophia lovar att inte berätta för någon att Beth fyller år, men Diamond får reda på det och planerar en stor överraskningsfest, utan att berätta det för Sophia.

  Viaplay
 • Avsnitt 5 - Ugglebombningen
  Barnprogram, Sitcom, S1:A5

  När Diamond skyller på Star Falls som orsak till att hon nu har färre följare, erbjuder sig Sophia att hjälpa henne göra nya videor till hennes kanal. Men flickorna blir osams när Sophia vill fokusera på viktiga ämnen och Diamond bara vill ha kul.

  Viaplay
 • Avsnitt 6 - Pjäsen
  Barnprogram, Sitcom, S1:A6

  Sophia vill skapa den bästa pjäsen någonsin, men tycker att det är svårt att släppa kontrollen och samarbeta med de andra, speciellt när Diamond får huvudrollen.

  Viaplay
 • Avsnitt 7 - The Picnic Auction
  Barnprogram, Sitcom, S1:A7

  När Sophia vill samla in pengar för att laga en trasig staty, föreslår Diamond att de ska ordna en picknick-auktion med Craig. Sophia gillar idén men är orolig för vad Beth kommer tycka, men hon förnekar att hon har känslor för Craig.

  Viaplay
 • Avsnitt 8 - The Mole
  Barnprogram, Sitcom, S1:A8

  När Diamonds privata samtal läcks till kvällspressen, är hon säker på att Sophia är läckan. Sophia är säker på att hon är oskyldig, men när Diamond försöker lära henne hur man handskas med pressen, blir Sophia mer och mer paranoid.

  Viaplay
 • Avsnitt 9 - Motspelerskan
  Barnprogram, Sitcom, S1:A9

  När flickorna upptäcker att Craigs nya motspelerska kanske har känslor för honom, måste de få henne ur vägen och tvinga Craig och Beth att erkänna att de är kära i varandra.

  Viaplay
 • Avsnitt 10 - The Pet Whisperer
  Barnprogram, Sitcom, S1:A10

  Nate försöker hjälpa Sophia att återfå sitt självförtroende, som har rubbats av Phoenix, som hjälper till på djurhemmet och visar sig vara en riktig hundviskare.

  Viaplay
 • Avsnitt 11 - Röda mattan
  Barnprogram, Sitcom, S1:A11

  Diamond och Sophia övertalar Beth att gå på en glittrig L.A.-fest med Craig, efter att Phoenix övertalat sin pappa att fråga henne. Kommer detta riskfyllda drag att äntligen få dom att erkänna deras känslor eller sabba deras förhållande?

  Viaplay
 • Avsnitt 12 - Creth
  Barnprogram, Sitcom, S1:A12

  När nya heta kändisparet Beth och Craig drar till sig paparazzi, vänds Sophias och Beths en gång så enkla liv upp- och ner. Sophia är fast besluten att befria Star Falls från problemet innan det förstör hennes mammas nya förhållande.

  Viaplay
 • Avsnitt 13 - Ugglans fall
  Barnprogram, Sitcom, S1:A13

  När Sophia, Diamond och Phoenix erbjuder sig att ta hand om Fallugglans café medan Ginger är bortrest över helgen, försöker var och en av dem sköta ruljansen på sitt eget sätt - vilket resulterar i att caféet stängs ner!

  Viaplay
 • Avsnitt 14 - Förlovningen
  Barnprogram, Sitcom, S1:A14

  När Sophia och Diamond upptäcker att Craig tänkt fria till Beth samma kväll, sätter de igång med att försäkra sig om det bästa, mest romantiska frieriet nånsin! Tråkigt nog fungerar absolut ingenting som planerat.

  Viaplay
 • Avsnitt 15 - Killarna mot tjejerna
  Barnprogram, Sitcom, S1:A15

  När killarna tvingas att tillfälligt sova i stora huset, bestämmer tjejerna några grundläggande regler. Men när killarna vägrar att lyda och gör egna regler, utbryter en kamp om kontrollen!

  Viaplay
 • Avsnitt 16 - Campingturen
  Barnprogram, Sitcom, S1:A16

  Craig och Diamond gläds åt att få hänga med på Sophias och Beths årliga campingtur. Men när Diamond känner sig fullkomligt hjälplös utanför sitt vanliga element överdriver hon för mycket när hon ska bevisa att hon kan vara en grym vildmarkstjej.

  Viaplay
 • Avsnitt 17 - Den mystiska konstnären
  Barnprogram, Sitcom, S1:A17

  När Phoenix upptäcker att en spännande ny konstnär finns i Star Falls, beslutar han sig för att fånga konstnärens uppmärksamhet med en egen, tankeprovocerande installation. Men hans tid och uppmärksamhet tänjs när föräldrarna reser bort.

  Viaplay
 • Avsnitt 18 - Familjepicknicken
  Barnprogram, Sitcom, S1:A18

  När det är dags för den årliga Star Falls-familjepicknicken, är Sophia och Beth spända inför att tävla som familjen Miller-Brooks. Med hjälp av Craig och Diamond hoppas de äntligen kunna slå sin picknick-ärkefiende - familjen King!

  Viaplay
 • Avsnitt 19 - Strandsättningen och brudklänningen
  Barnprogram, Sitcom, S1:A19

  Phoenix och Bo planerar en killdag med Craig men planerna förstörs när Craigs trailer flyttas med honom själv inuti! Under tiden tar tjejerna ut Beth på shoppingtur och upptäcker att deras åsikter om vad som är snyggt inte går ihop.

  Viaplay
 • Avsnitt 20 - Bröllopet
  Barnprogram, Sitcom, S1:A20

  Ett oväntat jobberbjudande tvingar Sophia, Diamond och resten av familjen att få ihop det stora bröllopet på bara två dygn, men så fort de har lyckats, beträder Hollywood Star Falls och hotar att förstöra deras fina familjetillställning!

  Viaplay