vidare till tv.nu
Se trailer
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Dans, Drama

Step Up: High Water

7.5 IMDb2018 • USA

Following dancers in a contemporary performing arts school.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Precision
  Dans, Drama, S2:A1

  Då Sages turné snart har premiär inser Tal, Dondre, Poppy och Odalie hur hårt de måste pressa sig för att bli en professionell dansgrupp. East-Os död lämnar Rigo med frågor.

  Viaplay
 • Avsnitt 2 - Splits
  Dans, Drama, S2:A2

  Rivaliteten mellan Tal och Zo ställs på sin spets på Dondres Lit Luau. Odalie tar med Davis för att träffa hennes föräldrar. Ett erbjudande från Matty äventyrar Rigos relation med Marquise.

  Viaplay
 • Avsnitt 3 - Form
  Dans, Drama, S2:A3

  Nine och King vill ta Rigos musik till nästa nivå medan Rigos kopplingar till gatan sliter på relationen med Poppy. Spänningen mellan Tal och Zo växer inför turnén.

  Viaplay
 • Avsnitt 4 - Vogue
  Dans, Drama, S2:A4

  När turnédansarna inte kan släppa loss under en erotisk dansrutin begär Sage att de gör en resa för att hitta sin sexighet. Det blir hett mellan Dondre och Poppy. Sage och Rigo bråkar.

  Viaplay
 • Avsnitt 5 - Inversion
  Dans, Drama, S2:A5

  Medan Nine försöker dämpa Sages ambition hjälper Collette honom upptäcka sina artistiska rötter. Odalie försöker balansera dans och kärlek. Zo och Tals utekväll får oförutsedda konsekvenser.

  Viaplay
 • Avsnitt 6 - Isolations
  Dans, Drama, S2:A6

  Tal får veta en upprörande familjehemlighet. Sage och dansarna utvecklar ett nytt riskfyllt koncept. Rigo hanterar sina känslor för Poppy medan Poppy och Dondre konfronterar sina känslor för varandra.

  Viaplay
 • Avsnitt 7 - Attitude
  Dans, Drama, S2:A7

  Skadade Odalie kämpar med att behålla sin plats på turnén medan Tal försöker förtjäna hennes förlåtelse. Rigo kämpar med att bevara freden i gruppen och att veta vem han kan lita på.

  Viaplay
 • Avsnitt 8 - Azonto
  Dans, Drama, S2:A8

  Då Rigos låt om henne blir viral har Poppy inget annat val än att svara. Collette tar full kontroll över turnén medan Sage är bortrest. Davis hjälper morbror Al utanför jobbet.

  Viaplay
 • Avsnitt 9 - Improvisation
  Dans, Drama, S2:A9

  Dansarna förbereder sig för sin stora premiärkväll om några dagar. Zo ger Tal chockerande nyheter medan Sage och Collette gör en serie förbluffande drag för att säkra turnéns framgång.

  Viaplay
 • Avsnitt 10 - Säsongsavslutning - Hip-Hopera
  Dans, Drama, S2:A10

  Turnén börjar! En hemlighet förändrar allt mellan Dondre och Poppy. Rigo får veta sanningen om hans pappas död och Odalie får sin stund i rampljuset. Tal upplever nostalgi.

  Viaplay

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer