vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Barnprogram, Underhållning

Stjärnkusken

2015 • Sverige

Här kastar sig ett gäng kändisar ut i det okända och får upptäcka tjusningen och glädjen med äkta hästkrafter. Till sin hjälp har deltagarna två framstående kuskar som tränar dem, Erik Adielsson och Jennifer Tillman.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Barnprogram, Underhållning, S2:A1

  De tävlande kändisarna möts upp på ett fullsatt Solvalla. De blir uppläxade av stallchefen och travprofilen Lennart Forsgren och gör sin stapplande debut bakom hästryggen på travgården Simlom.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Barnprogram, Underhållning, S2:A2

  Det har gått en vecka sedan de sju tävlande satte sig i en travsulky för första gången och precis när de börjar känna sig bekväma med sina shetlandsponnyer utsätter Jennifer och Erik dem för större utmaningar. Men en olycka får deltagarna att inse allvaret.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Barnprogram, Underhållning, S2:A3

  Sex deltagare är kvar på gården och nu är de uppdelade i två lag som ställs mot varandra. Samtidigt är det dags för dem att få sina stora hästar. För en del blir mötet med dem känslomässigt och väcker gamla minnen till liv. Jennifer och Erik anser att några av dem överskattar sin egen förmåga.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Barnprogram, Underhållning, S2:A4

  Fem deltagare återstår i tävlingen och om bara ett par veckor ska de köra ett finallopp inför fullsatta läktare på Solvalla. Men än har de inte ens klarat av att köra själva så nu är det dags att försöka klara sig på egen hand i sulkyn. Något Jennifer och Erik bävar för.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Barnprogram, Underhållning, S2:A5

  Fyra deltagare återstår och de gör allt för att slipa sin taktik med sin häst för att vinna. Nu måste de lära sig att köra om i full fart på travbanan. Samtidigt sätts deras kunskaper om hästarna på prov. Det blir en tuff kamp om finalplatserna och motståndet kommer från oväntat håll.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Barnprogram, Underhållning, S2:A6

  Det är dags för den stora finalen. Deltagarna tar farväl av sin stallchef Lennart Forsgren och beger sig till ett snöigt och blåsigt Solvalla. De svåra väderförhållandena får Erik och Jennifer att fundera kring kuskarnas och hästarnas säkerhet.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer