vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Se trailer
  Avsnitt 1 - The Summer Palace
  Drama, S2:A1

  Kendall försöker gottgöra sin pappa. Logan får klara råd av sin bankman. Shiv undrar om hennes far försöker psyka henne.

  HBO Nordic
 • Se trailer
  Avsnitt 2 - The Vaulter
  Drama, S2:A2

  Roman och Kendall tävlar om att fixa Vaulter på sina egna unika vis. Greg undrar om ATN verkligen passar honom. Shiv uppdaterar Tom om sin framtid.

  HBO Nordic
 • Se trailer
  Avsnitt 3 - Hunting
  Drama, S2:A3

  Logan fattar ett impopulärt beslut om att förvärva en rivaliserande nyhetsbyrå. Connors presidentvalsvideo retar familjen Roy.

  HBO Nordic
 • Se trailer
  Avsnitt 4 - Safe Room
  Drama, S2:A4

  Roman startar ett ledarskapsprogram med de normala på parkavdelningen. Logan och Kendall ordnar ett hemligt möte med PGM:s vd Rhea Jarrell.

  HBO Nordic
 • Se trailer
  Avsnitt 5 - Tern Haven
  Drama, S2:A5

  Logan försöker befästa sitt uppköp av PGM under en vilohelg hemma hos familjen Pierce, där Shiv, Roman och Connor avviker från sina omsorgsfullt iscensatta roller.

  HBO Nordic
 • Se trailer
  Avsnitt 6 - Argestes
  Drama, S2:A6

  Logans avtal med familjen Pierce är hotat. Kendall, Shiv och Roman har olika åsikter om hur skadorna bör lindras. Tom bekymrar sig för ATN:s nya slogan.

  HBO Nordic
 • Se trailer
  Avsnitt 7 - Return
  Drama, S2:A7

  Bröderna Roy förhandlar med sin mor under en resa till Storbritannien. Logan ber Rhea om råd. Greg går långt för att skydda sig själv när Tom blir skrämd av en internutredning.

  HBO Nordic
 • Se trailer
  Avsnitt 8 - Dundee
  Drama, S2:A8

  Logan reflekterar över sitt förflutna och sin framtid när han återvänder till sin hemstad Dundee i Skottland. Shiv smider ränker för att slå ut Rhea. Kendall blir betagen av en skådespelerska. Greg får ett ultimatum.

  HBO Nordic
 • Se trailer
  Avsnitt 9 - DC
  Drama, S2:A9

  Logan, Kendall, Gerri och Tom vittnar inför kongressen. Shiv är uppriktig mot ett nyckelvittne. Romans affärsplan tar en skrämmande vändning.

  HBO Nordic
 • Se trailer
  Avsnitt 10 - This Is Not for Tears
  Drama, S2:A10

  På familjen Roys stora medelhavsyacht försöker Logan bestämma om en familjemedlem eller en högt uppsatt chef måste offras för att rädda företagets befläckade rykte.

  HBO Nordic

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer