vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Action, Drama

Supergirl

6.2 IMDb2015

Flickan Kara Zor-El (Melissa Benoist) föds på den dödsdömda planeten Krypton och undkommer samtidigt som den nyfödde Kal-El, men kommer inte till jorden förrän många år senare efter att ha varit på drift i Phantom Zone. Kara får beskydd och växer upp i familjen Danver, men hon står ständigt i skuggan av sin fostersyster, Alex, och lär sig att dölja de fantastiska krafter som hon delar med sin berömda kusin. Några år senare är Kara 24 år och bor i National City, där hon jobbar som assistent åt mediamogulen Cat Grant (Calista Flockhart) på Catco Worldwide Media. Kara har ägnat så många år åt att försöka passa in att hon har glömt hur man utmärker sig. Men allt det förändras när hon bestämmer sig för att acceptera sina superkrafter och bli den hjälte som hon alltid har varit ämnad att bli. Med hjälp av fotografen James Olsen på Daily Planet, systern Alex som nu är bioingenjör, samt den forskning som bedrivs på det superhemliga departementet Department of Extra-Normal Operations (DEO) under chefen Hank Henshaw, vars uppgift det är att skydda jorden från utomjordingar, ger sig Kara upp i luften för att skydda världen. Hennes motståndare är bland andra en ondskefull utomjording och hotfulla, intelligenta skurkar med högteknologiska och kraftfulla vapen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 6
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
Säsong 6
 • Avsnitt 1 - Rebirth
  Action, Drama, S6:A1

  När Brainiac ligger för döden efter att ha försökt stoppa Lex, försöker Supergirl och teamet rädda honom genom att utkämpa en episk strid mot Gamemnae.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 2 - A Few Good Women
  Action, Drama, S6:A2

  Insatserna är högre än någonsin, och Lena måste bestämma hur långt hon är beredd att gå för att stoppa sin bror. Samtidigt ställs Supergirl och teamet inför en utmaning som saknar motstycke.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 3 - Phantom Menaces
  Action, Drama, S6:A3

  Supergirl skaffar sig en ny bundsförvant medan Lena och Lex istället tampas om kontrollen över Luthor Corp.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 4 - Lost Souls
  Action, Drama, S6:A4

  Kara Zor-El föds på den dödsdömda planeten Krypton och undkommer samtidigt som den nyfödde Kal-El. Kara får beskydd och växer upp i familjen Danver, men hon står ständigt i skuggan av sin fostersyster, Alex, och lär sig att dölja sina krafter.

  HBO Nordic

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer